AZI la emisiunea Lume Buna: despre educatie, implicare si o Romanie pozitiva

0

Tincuta Apateanu, CEO si fondator al Asociatiei Edusfera, si Florin Ghinda, trainer si fondator RomaniaPozitiva.ro sunt invitati in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru.  Aceasta are loc AZI, luni, 28 ianuarie in intervalul orar 14 -16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

banner emisiune

In prima parte a emisiunii (14-15), vom discuta impreuna cu Tincuta Apateanu, una dintre cele mai influente femei din Romania, despre educatie, filantropie, implicare si integrare sociala. Asociatia pe care o conduce, Edusfera,  organizeaza in fiecare an Gala Premiilor in Educatie si ofera burse de studiu copiilor saraci pentru ca ei sa poata merge la scoala. Mai mult decat atat, prin proiectul Digital Kids, copiii intre 8 si 14 ani invata programare pe computer, oferindu-le astfel un avantaj celor care mai tarziu vor deveni tineri angajati.

In cea doua parte (15-16), Florin Ghinda, trainer si fondatorul RomaniaPozitiva.ro, ne va vorbi despre cum se paote schimba Romania prin stiri pozitive, oameni de calitate si  povesti de succes . Mai mult decat atat, Florin Ghinda, care are o experienta de peste 10 ani in training si facilitare pentru organizatii si corporatii, ne va povesti despre cum a inceput „cariera” sa de antreprenor social, ce inseamna sa fii antreprenor social in Romania si care este motivatia de a te implica.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx: whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

sigla-radio-lynx1-300x246

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează