Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AZI la emisiunea Lume Buna: despre educatie, implicare si o Romanie pozitiva

0

Tincuta Apateanu, CEO si fondator al Asociatiei Edusfera, si Florin Ghinda, trainer si fondator RomaniaPozitiva.ro sunt invitati in cadrul emisiunii Lume Buna, de la Radio Lynx, moderata de Steliana Moraru.  Aceasta are loc AZI, luni, 28 ianuarie in intervalul orar 14 -16 si este transmisa in direct pe www.radiolynx.ro

banner emisiune

In prima parte a emisiunii (14-15), vom discuta impreuna cu Tincuta Apateanu, una dintre cele mai influente femei din Romania, despre educatie, filantropie, implicare si integrare sociala. Asociatia pe care o conduce, Edusfera,  organizeaza in fiecare an Gala Premiilor in Educatie si ofera burse de studiu copiilor saraci pentru ca ei sa poata merge la scoala. Mai mult decat atat, prin proiectul Digital Kids, copiii intre 8 si 14 ani invata programare pe computer, oferindu-le astfel un avantaj celor care mai tarziu vor deveni tineri angajati.

In cea doua parte (15-16), Florin Ghinda, trainer si fondatorul RomaniaPozitiva.ro, ne va vorbi despre cum se paote schimba Romania prin stiri pozitive, oameni de calitate si  povesti de succes . Mai mult decat atat, Florin Ghinda, care are o experienta de peste 10 ani in training si facilitare pentru organizatii si corporatii, ne va povesti despre cum a inceput „cariera” sa de antreprenor social, ce inseamna sa fii antreprenor social in Romania si care este motivatia de a te implica.

Emisiune este live si poate fi ascultata aici: www.radiolynx.ro

Pentru a transmite intrebarile voastre invitatilor, puteti accesa chatul Radio Lynx: whispercast.ro/whispertalk/WhisperTalk

 

sigla-radio-lynx1-300x246

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.