Avem nevoie de votul tău!

0
Votează Dumitru Florentina pentru “Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului” la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediția a X-a, organizată de Colegiul National al Asistentilor Sociali aici: https://cnasr.ro/gala/vot-online-inregistrare?galaprize_id=1
Colega noastră, Florentina Dumitru a fost nominalizată din partea CONCORDIA România la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, categoria pentru asistentul social din domeniul protecției copilului!
Cu dragoste și devotament, „Mami Flori” își dedică viața protejării și îmbunătățirii vieții copiilor vulnerabili. În cadrul CONCORDIA lucrează pe proiectele sociale din centrele rezidențiale și din casele de tip familial. Eforturile sale se concentrează pe copii și tineri care au beneficiat și beneficiază de măsura de protecție, dar implică de asemenea și familiile. În decursul anilor, Florentina a ajutat peste 150 de copii și tineri. Numai în 2023, ea a dedicat peste 3.000 de ore de muncă pentru bunăstarea copiilor din grija sa și a efectuat deplasări de peste 2.000 de kilometri în comunitate pentru a se asigura că le este sau le va fi bine acestora acasă, în mijlocul familiei.
Florentina Dumitru este un model pentru noi toți prin dedicarea sa totală și înalta sa competență, un exemplu de profesionalism în protejarea și promovarea drepturilor copiilor și familiilor vulnerabile. Este un profesionist care merită recunoștința noastră și care ar trebui promovat ca exemplu în comunitatea asistenților sociali din România.
Te rugăm să ne ajuți să îi oferim Florentinei Dumitru sprijinul și recunoașterea pe care le merită. Poți vota pentru ea accesând link-ul de mai jos și selectând secțiunea Vot Online: https://cnasr.ro/gala/vot-online-inregistrare?galaprize_id=1. Fiecare vot contează!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.