Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au mai ramas 5 zile pentru inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice – G3P. Ai o poveste de succes? Fa-o cunoscuta!

1

Pana la 10 octombrie poti sa iti inscrii povestea in „depozitele de povesti de succes”!

Pasul 1: Descarca si completeaza formularul de inscriere de aici. Daca ai nelamuriri poti consulta Ghidul G3P

Pasul 2: Trimite formularul la depozite@ce-re.ro, prin fax la numarul 031 1050 755 sau prin posta la adresa Str. Petru Maior nr. 9, sector 1, Bucuresti. Proiectele inscrise, premiate sau nu, raman in baza de date “Depozitul de povesti de succes” care este accesibila oricui este interesat, pe site-ul CeRe www.ce-re.ro.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email depozite@ce-re.ro sau la numerele de telefon: 031 1050 755, 0727 823 483, persoana de contact Lavinia Chiburte.

Pe 10 noiembrie, la Gala Premiilor Participarii Publice, CeRe va aduce pe scena noi povesti de succes de participare a cetatenilor in procesul decizional.

Indiferent de amploarea campaniilor, fie ca vorbim despre un grup de cetațeni care au convins primaria sa transforme o groapa de gunoi intr-un loc de joaca pentru copii, o organizație care a reusit sa determine autoritatile sa modifice o lege incompleta sau injusta, oamenii premiati la Gala au reusit prin forte proprii sa spuna „Nu!” resemnarii si sa treaca la acțiune.

Povestea ta merita sa fie vazuta si auzita pentru ca a lupta pentru o cauza, dincolo de beneficiile concrete pentru comunitate, inseamna a arata autoritatilor ca trebuie sa comunice cu oamenii atunci cand decid pentru ei. Povestea ta ii poate incuraja si altii sa lupte pentru ceea ce cred.

La ediția din acest an a Galei vor face parte din juriu: Simona David – Public Affairs Director in cadrul Adevarul Holding, Luca Niculescu – Redactor Șef RFI Romania, Roxana Vitan – Director Executiv Romanian American Foundation, Radu Coșarca – Director Relații Externe ENEL, Ruxandra Sasu – Director Executiv Fundația PACT, Calin Hințea – Șef Departament Administrație Publica, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicarii, Universitatea Babeș Bolyai, Vintila Mihailescu – Șeful Catedrei de Sociologie a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, Cristian Pirvulescu – Decan al Facultații de Științe Politice din cadrul SNSPA, Dorina Rusu – Președinte Fundația Horia Rusu, Andrei Țarnea – Director Executiv ASPEN Institute Romania, Cristina Țopescu – Prezentatoarea emisiunii de știri „Focus”/Prima TV, Adrian Ciubotaru – blogger.

Parteneri:
ANPCDEFP prin programul Tineret in actiune
Romanian American Foundation
Aspen Institute
Facultatea de Stiinte Politice din cadrul SNSPA
Muzeul National de Istorie a Romaniei

Parteneri Media:
Adevarul
RFI Romania
www.lumebuna.ro, www.romaniapozitiva.ro, www.administratie.ro, www.spunesitu.ro

Sponsori:
Coca Cola, Bristot, The Workshop, Business Event & Travel, www.tudorvintiloiu.com, Ana Events, Hot Events

 

Inscrie-te pana pe 10 octombrie si aratam impreuna ca se poate!

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Un comentariu

  1. avatar
    caricaturist contact tel; 0747980034 on

    CARICATURI CARICATURIST REALIZAM CARICATURI Servicii – Organizari Evenimente de caricaturi. Caricaturist caricaturistu Caricaturi portrete pe loc la invitati dvs de la evenimente corporate congrese si conferinte, seminarii, simpozioane, cursuri, programe de caricaturi pe loc, petreceri corporate, aniversari de companie intilniri de afaceri, dineuri de afaceri,lansari caricaturistu de produse servicii,caricaturi sedinte de a face caricaturi portrete pe loc la invitati,clienti de la evenimente targuri, expozitii concerte, caricaturistka toti invitati,clienti dvs sa aiva o amintire cate o caricaturi realizate pe loc la evenimente congrese lansari expoziti de caricaturi targuri de afaceri turism caricatura caricaturi medicina carte simpozionane si caricaturi grafica pentru firme publicitare pliante publicitare reviste ziare calndare caricaturi grafica banda desenata personalizate .contact tel;telefon;0747980034 email; caricaturii@yahoo.com ,caricaturist caricaturi

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.