Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Au mai rămas 2 zile până la Ziua de Curățenie Națională

0

Au mai rămas 2 zile până la Ziua de Curățenie Națională. Let`s Do It, Romania!

Mai sunt doar 2 zile până la marea curăţenie naţională, iar pregătirile pentru 24 septembrie sunt pe ultima sută de metri. Echipa „Let`s Do It, Romania!” a afișat pe site lista punctelor de inregistrare disponibile în fiecare judet, lista care va fi completată în zilele care urmează.

Iată care sunt cele mai importante informații despre Ziua de Curațenie Națională:

1. Voluntarii sunt asteptați sâmbătă dimineață, de la ora 8, la punctul de înregistrare cel mai apropiat de zona în care locuiesc. Este foarte important ca toți voluntarii să treacă pe la un punct de înregistrare, ca să primească informații despre curățenie, să semneze instrucțiunile de siguranță și să fie luati în evidență pentru rezultatele proiectului.

2. Curățenia durează de la ora 8 la ora 15. Dupa această oră începe ridicarea sacilor cu deșeuri.

3. Voluntarii sunt rugați să parcurgă Manualul de Curățenie și Normele de siguranță cu toate informațiile necesare despre curățenie

4. În cazul în care se poate, voluntarii sunt rugați să vină cu propria pereche de mănuși și rolă de saci (120l).

5. Îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată condițiilor meteo.

6. Dupa curatenie, toti voluntarii sunt rugați să confirme rezultatele activității lor, pentru a fi determinate zonele curățate datorită proiectului “Let`s Do It, Romania!”. Modalitatea de raportare presupune trimiterea unui sms la numărul 1714 cu următorul format: Abreviere județ, Număr membri echipă, Număr saci strânși, ID morman (dacă există). O alta variantă este aceea de a accesa la mormanul alocat anterior pe site opțiunea „Curățat”.

 

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” a pus  la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-30 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Let`s Do It, Romania!

 

###

 

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune  curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

Despre autor

avatar

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala. Mai multe informatii pe www.letsdoitromania.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.