Au început înscrierile pentru TEDxBucharest 2012

0

Înscrierile au început pentru TEDxBucharest 2012

TEDxBucharest a dat startul înregistrărilor pentru evenimentul din 16 Noiembrie 2012. Înregistrează-te, până la data de 1 septembrie, pe siteul tedxbucharest și poți beneficia de experiența TEDxBucharest, cu o reducere de 20% din prețul biletului.

Specificul TEDxBucharest este dat de calitatea discursurilor și a ideilor vehiculate dar și de calitatea participanților (lideri ai comunității locale, activiști și influențatori din mediul de afaceri și din societatea civilă, oameni de artă și cultură) și a spațiului de networking creat. Și asta pentru că TEDxBucharest crede în capacitatea ideilor de a schimba percepții, atitudini, oameni și comunități.

În fiecare an, TEDxBucharest aduce pe scenă oameni remarcabili, specialiști din domenii precum medicină, antreprenoriat, energie, artă, tehnologie și design care își susțin ideile revoluționare pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea.

TEDxBucharest 2012, ”Driven by meaning”, va reuni 20 de vorbitori de excepție și peste 1000 de participanți, în cadrul celui mai important eveniment al anului. Ne vom întâlni cu oameni dedicați unui scop, unui sens, care contribuie la comunitatea în care sunt activi, oameni care din pasiune și devotament creează și dezvoltă idei și proiecte cu un impact real.

În acest an, abordăm problematica motivatorilor care ne conduc acțiunile, ne influențează deciziile și ne inspiră.  Într-o lume care este din ce în ce mai condusă de bani, de orgolii sau de ambiții superficiale, TEDxBucharest 2012 propune o perspectivă axată pe impactul pe care îl creăm.

Care este forța din spatele acțiunilor tale? Rezervă-ți de pe acum biletulla TEDxBucharest2012 și alătură-te acestui spațiu inspirațional.

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. Conferinta principala TEDxBucharest  a acestui an va avea loc pe 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori ale caror discursuri vor fi disponibile in format video pe www.tedxbucharest.ro.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează