Ateliere creative, concert de chitara, teatru de papusi, bijuterii din reviste, Latin american evening in 12-13 mai, la Roaba de cultura

0

 Activitati culturale gratuite 

In weekendul 12-13 mai 2012, ,,Roaba de cultura”, un proiect Green Revolution, aduce gratuit bucurestenilor: ateliere creative, concert de chitara, teatru de papusi si o seara latin-americana.

Pentru cei care aleg sa ramana in Bucuresti in weekendul 12-13 mai, programul ,,Roabei de cultura” este:

Sambata, 12 mai :

•         17:00 – 19:00 Atelier de Reciclare creativa: bijuterii din reviste

•         18:30 – 19:30 Concert de chitara cu Mihai Melinescu si Tudor Anghelescu

Latin american evening

Duminica, 13 mai:

•         18:00 – 19:00 Teatru de papusi, trupa Hai Hui, piesa ,,Fata babei si fata mosului”

•         19:00 – 21:00 Atelier de Automasaj

Evenimentele au loc cu sprijinul Heineken, Cumpana, WorldClass, incubator107 si Epson. Parteneri media: ziare.com, 121.ro, Magic FM, metropotam, Zile si Nopti, , b365.ro, RomaniaPozitiva, webcultura.ro , inparc.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, vinsieu.ro si herastrauparc.ro.

,,Roaba de cultura”

Proiectul ,,Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte.

Proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, diverse activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme etc.

Pasionatii de lectura pot inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro.

Website: www.gbindex.ro, www.greenrevolution.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează