Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii

0

Fundatia Calea Victoriei va invita din 18 februarie, de la ora 19:00, la Atelierul de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii sustinut de specialistul in comunicare si dezvoltare, Cristian Ezri.Atelier de Networking

Vino sa inveti cum sa folosesti capitalul social pe care il detii. El poate valora mult mai mult decat ne dam seama la prima vedere si in mare masura depinde de noi ce facem cu el: il exploram si il dezvoltam sau pur si simplu il ignoram.

Networking-ul sau, mai bine zis, arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii, este o arta care in secolul XXI ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern.

Indiferent daca lucrezi in corporatie, esti antreprenor, director de companie sau student, acest atelier va functiona pentru tine avand in vedere ca a fost conceput intr-un fel in care vom lucra in grup, dar tu vei lucra cu tine insuti.

Calatoria va avea patru statii (sedinte):

Prima statie: FUNDAMENTELE: Starea de spirit potrivita, Ce este networking-ul, si ce nu este, Credinte false despre networking, Blocaje, Autoevaluare

A doua statie: DESPRE NOI: Abilitati, Istoria Networking, Tipuri de Networking, Tipare de comunicare

A treia statie: DESPRE EI: Invata sa analizezi!, Branding personal, Arta conversatiei, Discursul in lift

A patra statie: DIN VIATA REALA: Follow-Up si sisteme sprijinire a activitatii, Tips & Tricks, Recapitulare, Marea Incercare!

 

 

Lector: Cristian Ezri
Data incepere: 18 februarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa zilnica: saptamanal, miercuri

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.