Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Machiaj pentru adolescente (min. 13 ani)

1

Sâmbătă, pe 25 noiembrie, de la 11.00, Școala de Arte și Maniere organizează un Atelier de machiaj pentru adolescentele care vor să afle reguli esențiale care evidențiază frumusețea naturală, respectând specificul vârstei și valorificând creativitatea și tendințele momentului.

Cursul de machiaj durează trei ore, cu o pauză la mijloc. Participantele învață cum să se machieze corect, fără să își încarce tenul în exces. Vorbim despre reguli de îngrijire a tenului, proporțiile feței, accentul fiind pus pe trăsăturile și caracteristicile specifice fiecărei cursante.

Igiena tenului, a ustensilelor și a produselor cosmetice pe care le folosim; îngrijirea tenului sensibil și acneic; ritualul de curățare și hidratare a pielii, armonizarea proporțiilor feței și corectarea formei cu ajutorul luminilor și umbrelor; alegerea culorilor potrivite fiecăreia sunt doar câteva dintre temele atinse la curs.

Exersăm tehnici de aplicare a machiajului, aflăm trucuri pentru rezistența machiajului și câteva posibile greșeli de evitat; învățăm să ne adaptăm machiajul în funcție de momentul zilei.

Lector este Valentina Bălașa Ario, ex-model, beauty consultant și designer de ținute de gală pentru diverși artiști și personalități care activează în lumea teatrului, show-business, a muzicii clasice și moderne.

Taxa de curs este de 165 de lei și include o trusă de pensule, set culori, creion de buze și creion de ochi. Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro. Cursul are loc pe 25 noiembrie, de la ora 11.00, durează trei ore și are loc la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare nr. 40.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.