Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de Branding: Identitatea afacerii tale (24-27 iulie)

0

Cum faci să iasă în evidenţă mai bine afacerea ta? Îți spune Anca Dimulescu, la Atelierul de Branding – Identitatea afacerii tale. Întâlnirile sunt organizate de Fundația Calea Victoriei, la sediul din strada Popa Soare nr. 40, de luni 24 până joi, 27 iulie. Ești pregătit să-ți petreci patru seri concentrându-te pe direcția în care vrei să se dezvolte proiectul tău?

hot-air-balloon-valley-sky-99551

Bun, atunci îți povestesc mai departe. 🙂

Atelierul se adresează micilor întreprinzători şi mai ales celor care sunt la început de drum, fie că au un PFA sau SRL sau ONG. La final, vei avea deja o parte din business plan făcut şi îţi va fi mult mai usor să ajungi la rezultatele dorite.

Începi cu pași mici, ca să găsești, împreună cu trainerul și colegii de curs, răspunsurile potrivite la întrebările pe care e musai să ți le pui: Cum definești personalitatea afaceri tale? Care e promisiunea pe care o faci cumpărătorului? Cum alegi numele? Cine sunt competitorii tăi și cine sunt cumpărătorii? Ce diferenţă e între ce oferi tu şi ce oferă ceilalţi? De ce te-am crede?

Înveți să aplici regulile pe care trebuie să le ai în vedere când construiești identitatea vizuală a ceea ce vrei să comunici. Afli cum construieşti un brief pentru o echipă creativă și ce soluţii de producţie publicitară există. Ai la pachet și câteva tips and tricks pentru website şi social media, ca să te descurci perfect în online.

Concluzia: intră pe www.victoriei.ro și rezervă-ți un loc la Atelierul de Branding. Taxa de participare e de 220 de lei, mai multe informații poți cere pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.