Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ASTENIA 3 martie, nocturna incubator107

0

Ce-ar fi sa ne REvedem sambata, de dor si primavara, caci iata ca incubatorul scapa de ASTENIA pe seama ta! Sambata 3 martie de la 8 seara la 8 dimineata in Popa Nan 82.

Pentru că GATA-i iarna,

Ieși odată din bârlog sâmbătă 3 martie, de la 20.00 la 8.00, în Popa Nan 82 (Bucuresti). Se zvonește că de la prea multă lumină, te apucă ASTENIA, așa că hai mai bine s-o apucăm noi pe ea!

În incubator107 creștem leac la ASTENIA, tu doar vino-mbrăcat în verde STOP, adu-ne merinde și preparate verzi și ia cu tine un borcan gol. Cum intri, sădești 20 lei în ghiveciul păzit de zmei și.. De urci vrejul de fasole, te transformi în circar, jucător și samurai, aromân, dansator argentinian, luptător de Krav Maga, hiperrealist, înțelept, profesionist, mare gurmand și pelerin. Te întâlnești cu idei frumoase, clorofili și meduze luminoase.

În lumea noastră Irish Way dansează fără să atingă pământul, Drum Up adună toate instrumentele lumii și scoate primăvara din sărite, Dancing Bucharest fotosintetizează și dansează oriunde și oricând, TEDTalks pune creierele pe bigudiuri, soarele răsare cu Soul Serenade și nu mai apune neam! Dis-de-dimineață, Ana Iuga ne dă binețe ca la sat, cu tradiția, lucrurile uitate și lumea de dinainte de timp. Și-acum ia ulița Bucureștiului la pas și vino primăvară!

Hai să încolțim!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.