Astazi incepe la Bucuresti prima editia a Festivalului Teatrelor de Buzunar! VEZI PROGRAMUL COMPLET!

0

In perioada 11-17 iunie 2012 are loc in Bucuresti prima editie a Festivalului Teatrelor de Buzunar.

Seria de spectacole de teatru clasic, interactiv, stradal, atelier, teatru-magie si teatru pentru copii, puse in scena in locatii conventionale si neconventionale din Capitala, incepe astazi cu trei spectacole:

  • ·         12:30 – Trupa studio Mariana Pakiss – „NISIA” (de Roman Popa) si „Ursitul cartii”, Text şi regie: Mariana Pachis – teatru pentru copii, Biblioteca pentru copii “ION CREANGA”
    • ·         18:00 – Trupa ORHIDEEA GARDENS 5113 – „Lilieci de la Plenita” (adaptare dupa “La Lilieci” de Marin Sorescu – spectacol in concurs, Teatrul Foarte Mic
    • 20:00Trupa JOKERS„Visul unei nopţi de vară” de William Shakespearespectacol in concurs, Teatrul Foarte Mic

Accesul publicului este liber si se face baza de invitatii, care pot fi ridicate zilnic de la Centrul de Informare Turistica din pasajul Universitatii.

Programul complet al festivalului poate fi consultat aici: program.

Detalii despre trupe si spectacole sunt disponibile pe www.teatredebuzunar.ro si www.facebook.com/TeatreBuzunar.

Festivalul Teatrelor de Buzunar este un eveniment initiat de Biblioteca Metropolitana Bucuresti (prin Centrul de Tineret), avand ca parteneri Primaria Capitalei, Teatrul Metropolis si Teatrul Mic.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Sapte Seri, Iqads.ro, RomaniaPozitiva.ro, Studentie.ro si Metropotam.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează