Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Armonii de primăvară, concert caritabil pentru comunităţile mici din sudul României

0

 Recital de pian

Petrece o seară în compania acordurilor de pian şi a oamenilor pasionaţi de muzică bună! Pe 27 februarie 2012, de la ora 19:00, Fundația PACT – Parteneriat pentru Acțiune Comunitară și Transformare te invită la recitalul Armonii de primăvară, alături de talentata pianistă Sînziana Mircea.

 Afis recital de pian

Tânăra pianistă, studentă în anul II la Universitatea de Muzică şi Dans din Köln, cea mai mare universitate de profil din Germania, la clasa Prof. Sheila Arnold, a avut frecvente apariţii în recitaluri solistice, dar şi camerale. A colaborat cu nume sonore ale muzicii clasice precum Alexandru Tomescu şi a susţinut numeroase recitaluri în ţară şi în străinătate: Festivalul Riva del Garda din Italia, Festivalul Aurora Chamber Music din Vänersborg-Suedia, “Teatrul ACT- Tinerii și muzica”, “Galele Tineriilor Laureați – Arcus”, turnee în Japonia şi Statele Unite etc.

Evenimentul este găzduit de Sala George Enescu a Şcolii Gimnaziale de Arte nr.5, o şcoală cu tradiţie îndelungată (înfiinţată în 1957), unde profesori-artişti şi elevi deopotrivă s-au dedicat pasiunii pentru muzică, organizând numeroase evenimente artistice, participând la schimburi de experienţă internaţionale sau concursuri de specialitate.

Alexandru Mureşan (percuţie), Maria Mamară (vioară) şi Yvonne Dogariu (pian), elevi de excepţie ai şcolii de arte, premiaţi la numeroase concursuri şi festivaluri naţionale sau internaţionale, vor deschide seara cu selecţii din Butsford, Chopin şi Beriot. Urmează, apoi, recitalul Sînzianei Mircea, cu piese celebre de Ravel, Mozart, Liszt şi Ceaikovsky.

 

PACT Sigla 2012Banii strânşi la eveniment sunt direcţionaţi către PACT pentru COMUNITATE din care, începând cu luna mai 2013, vom continua să finanţăm proiecte gândite şi realizate în folosul propriei comunităţi, de către grupuri de cetăţeni activi  sau organizaţii mici locale din sudul României.

În cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), sprijinim deja 11 proiecte comunitare în valoare de 110.000 RON. Cu o donaţie de 35 RON şi tu poţi contribui la dezvoltarea de noi proiecte în satele şi oraşele mici din sudul României!

 

Dacă vrei să participi la eveniment și să contribui la schimbările produse în comunităţile din sudul țării, poţi comanda chiar acum un bilet la adresa de e-mail office@fundatiapact.ro sau îl poţi achiziţiona la intrare, în ziua evenimentului. Persoanele care vor achiziţiona biletul la intrare sunt rugate, pentru buna desfăşurare a evenimentului, să ajungă cu jumătate de oră mai devreme.

Intrare: 35 RON (donație);

Gazdă: Şcoala Gimnazială de Arte nr.5 (Strada Gheorghe Petraşcu, nr. 49);

Data și ora: miercuri, 27 februarie, ora 19.00.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Școlii Gimnaziale de Arte nr.5 – Partener Principal, al partenerilor Computaris, Class IT Outsourcing, Mirus Advisory Services și al partenerilor media: România Pozitivă, Inspire Business, Business24, Ziare.com, Calendar Evenimente, Eurodesk, Orașul meu, Gala Societății Civile, Cooperativa Urbană, Metropotam, The Institute, Decât o Revistă, Webcultura, Liternet.

 

Despre autor

avatar

Fundația PACT lucrează direct cu oamenii care trăiesc în zonele rurale şi oraşele mici din sudul României, pentru a crea structuri ale societăţii civile de tipul organizaţiilor comunitare, pe care le sprijină pentru a fi active, eficiente şi eficace, sustenabile şi vizibile în regiunea lor. Viziunea Fundației este ca un număr cât mai mare de oameni din mediul rural și mic urban să fie activi la nivel local, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea în care locuiesc, să contribuie direct la dezvoltarea economică și socială proprie și a localității de care aparțin. Astfel, prin programele și proiectele derulate, Fundația PACT identifică oamenii cu inițiativă din comunitățile din sudul României și îi sprijină cu resurse și informații pentru a dezvolta proiecte relevante în comunitățile lor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.