Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ARCA la nocturna salvatoare 5 ianuarie, de la 20.30 până-n zori. VEZI PROGRAMUL!

0

Ne-am clădit ARCA din grinzi de mansardă, cu credință, ca pe-o vocație, dincolo de demisii si nesiguranță. Și-acum ne-alegem necuvântătoarele: cine vine, ne trimite-un răvaș la noi@incubator107.com și ne spune cum și-a petrecut sfârșitul lumii. Și-apoi în bagaj aduce 30 lei pentru artiștii încântători, merinde de supraviețuire și-o măslină.

Am strâns ateliere care să ne-aducă pacea: meditație budistă, mandale și-ncă ceva necunoscut, neobișnuit și invizibil. Ca să ne-nțelegem ca frații am adus limbajul semnelor, Dăruiește-te pe tine și Teoria iubirii. Și-apoi ceva pentru toate zilele ce vor urma: antreuri festive și cosmetice home-made. Colac peste pupăză te masăm și te revigorăm pentru călătoria lungă și învolburată. Dacă de sfârșit ți-e teamă, te pictăm în lighioană.

Cu cât suntem mai necuvântătoare, cu atât devenim mai cântătoare cu Irina Sârbu, Puiu Pascu, Ciprian Parghel și Dan Ioniță. Și pentru că de potop se întorc acasă fiii rătăcitori, ne-aruncăm pe-un val cu Late Summer și ne-amintim de astă vară și de toate verile ce vor urma.

În toiul nopții lansăm arca și o ascundem de pericol în mansarda din Traian 107, unde renunțăm de bună voie la electricitate și ghicim în cafea la lumina lumânărilor. Înainte să plecăm dezbatem despre lumea de-afară și ne jurăm să o schimbăm. Suflăm în lumânare și ne punem o dorință.

Hai să salvam lumea, ce mai!

Afis ARCA

 

Program ARCA

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.