Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aplicație românească pentru IPhone: George Enescu Festival

0

Infoideea și Artexim prezintă lansarea aplicației George Enescu Festival pentru iPhone. Aceasta este disponibilă în Apple App Store și poate fi descărcată gratuit.


Aplicația este un companion mobil al Festivalului, destinată atât spectatorilor cât și în general celor care doresc să fie mai aproape de atmosfera Festivalului. Le oferă acestora posibilitatea de a afla rapid noutățile, de a găsi ușor locurile de desfășurare ale evenimentelor și de a afla detalii despre seriile de concerte.

Pagina de noutăți cuprinde informații preluate din cele mai rapide surse de comunicare, Facebook și Twitter. Link-urile din mesaje sunt detectate automat și utilizatorul poate să le acceseze direct, atunci când este online.

Cei ce dispun de o conexiune WiFi, 3G sau EDGE pot să asculte live fluxul audio al Radio România Muzical, postul de radio unde Festivalul va fi reflectat pe larg și unde mai multe concerte vor fi transmise în direct.

Participanții la spectacole pot afla locul în care se desfășoară acestea cu ajutorul hărților integrate din Google Maps.
În această etapă, programul este disponibil în limba engleză, exclusiv utilizatorilor iPhone și iPad.

Aplicația a fost creată de Infoideea în colaborare cu Artexim, organizatorul Festivalului George Enescu, identitatea grafică fiind realizată de Ioana Gheorghiu și Robert Blaj.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.