Aplicație românească pentru IPhone: George Enescu Festival

0

Infoideea și Artexim prezintă lansarea aplicației George Enescu Festival pentru iPhone. Aceasta este disponibilă în Apple App Store și poate fi descărcată gratuit.


Aplicația este un companion mobil al Festivalului, destinată atât spectatorilor cât și în general celor care doresc să fie mai aproape de atmosfera Festivalului. Le oferă acestora posibilitatea de a afla rapid noutățile, de a găsi ușor locurile de desfășurare ale evenimentelor și de a afla detalii despre seriile de concerte.

Pagina de noutăți cuprinde informații preluate din cele mai rapide surse de comunicare, Facebook și Twitter. Link-urile din mesaje sunt detectate automat și utilizatorul poate să le acceseze direct, atunci când este online.

Cei ce dispun de o conexiune WiFi, 3G sau EDGE pot să asculte live fluxul audio al Radio România Muzical, postul de radio unde Festivalul va fi reflectat pe larg și unde mai multe concerte vor fi transmise în direct.

Participanții la spectacole pot afla locul în care se desfășoară acestea cu ajutorul hărților integrate din Google Maps.
În această etapă, programul este disponibil în limba engleză, exclusiv utilizatorilor iPhone și iPad.

Aplicația a fost creată de Infoideea în colaborare cu Artexim, organizatorul Festivalului George Enescu, identitatea grafică fiind realizată de Ioana Gheorghiu și Robert Blaj.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează