APLICA la competitia de proiecte StartUp Creativ cu 44 de premii în valoare de 10.000 de lei fiecare!

0

Pe data de 12 noiembrie a fost lansata competitia de proiecte StartUp Creativ, in cadrul programului national ”Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative”. Programul vine în întâmpinarea tinerilor care doresc să-și deschidă o afacere în industrii creative.

Creativii cu spirit antreprenorial care vor dezvolta un plan de afaceri pentru a intra în competiție pot câștiga unul din cele 44 de premii în valoare de 10.000 de lei fiecare. Finanțarea va susține primii pași în afacerea propusă, fie că e vorba de deschiderea unui atelier de design, dezvoltarea unui produs software inovator sau organizarea unui festival de arte vizuale.

Pentru a aplica la concursul StartUP Creativ, participanții trebuie să aibă o idee de business corelată celor 11 arii ale industriilor creative: advertising, arhitectură, arte și piața de artă; meșteșuguri; design; modă; film; video & fotografie;  software si computer games; muzică, arte vizuale și performing arts; publishing; televiziune; radio. Mai multe detalii pe www.crestetalente.ro/industrii-creative.

 

Pentru că numărul de aplicaţii primite până la acest moment este sub indicatorul propus iniţial în regulament, am decis să prelungim termenul limită pentru depunerea proiectelor în cadrul concursului “StartUP Creativ”, stabilit initial pentru data de 21 noiembrie. Prin urmare, aşteptăm dosarele de candidatură până luni, 25 noiembrie, ora 17:00, la sediul Fundaţiei Post-Privatizare sau prin poștă: Calea Plevnei 46-48, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010233.

vizual concurs

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează