Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

APLICĂ ACUM la Fondul de Mobilitate al programului E-MOTIONAL Bodies & Cities!

0

E-MOTIONAL Bodies & Cities
www.e-motional.eu

program european de mobilitate și schimburi artistice
Fondul de Mobilitate

Burse de mobilitate 2012-2013

sesiune de înscrieri

[data limită de înscriere: 29 februarie 2012]

Vrei să vezi spectacolele programate la festivalurile de dans contemporan din Dublin, Istanbul sau Londra? Vrei să participi la o platformă de dans la Riga? Vrei să descoperi noi artiști și producții recente? Vrei să participi la un atelier de dans? Ai nevoie de sprijin pentru a lua parte la un proiect internațional?

APLICĂ ACUM la Fondul de Mobilitate al programului E-MOTIONAL Bodies & Cities! Fundația Gabriela Tudor va acorda în 2012 trei burse de mobilitate profesioniștilor din zona dansului contemporan (artiști, manageri, critici, etc.) pentru a participa la evenimente / proiecte specifice (festivaluri, ateliere, întîlniri, etc.) care au loc în celelalte țări participante în proiect – Irlanda, Letonia, Cipru, Marea Britanie și Turcia, în perioada mai 2012 – aprilie 2013. Bursele oferă posibilitatea de a explora scena de dans contemporan din țările respective, de a realiza contacte noi și a demara proiecte și schimburi de experiență viitoare. Durata vizitei poate fi între 4-7 zile, potrivit solicitărilor primite. Bursa va acoperi exclusiv cheltuieli de transport internațional, cazare și diurnă în valoare maximă de 1.000 de euro.

Pentru înscrieri descărcați formularul de înscriere la www.e-motional.eu și trimiteți-l la motionfund@e-motional.eu pînă la data de 29 februarie 2012. Un ghid selectiv cu privire la evenimentele din fiecare țară este de asemenea disponibil online.

Între beneficiarii selectați în 2011 s-au aflat: Kinga Kelemen, manager al Asociației Groundfloor din Cluj-Napoca, participare la festivalul iDans din Istanbul; coregrafa Evie Demetriou din Limassol și producatoarea Jenny Traynor din Irlanda, participare la eXplore dance festival (București), iar programatorii Ruth Bathes, dance4 Marea Britanie, și Elina Cire, director al teatrului “Gertrude Street Theatre” din Riga, participare la festivalul Temps d’Images din Cluj-Napoca; în primăvara 2012, tînăra coregrafă Catrinel Catana va participa la un atelier de formare profesională la Riga, iar Miki Braniște, directorul festivalului Temps d’Images, va participa la Platforma Dansului Cipriot din Limassol. Pentru a afla mai multe despre beneficiarii burselor din 2011 vizitați http://www.e-motional.eu/motion-fund/mobility-grants.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa contact@e-motional.eu.

E-MOTIONAL Bodies & Cities este realizat de Fundaţia Gabriela Tudor (iniţiator şi organizator principal), Dublin Dance Festival (Irlanda), Asociaţia Coregrafilor Profesionişti din Dans (Riga, Letonia), Dance House Lemesos (Limassol, Cipru) şi body > data > space (Londra, Marea Britanie), în calitate de co-organizatori, cu sprijinul Programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene. Parteneri asociaţi sînt ArtistNe(s)t – Reţeaua Centrelor de Rezidenţă pentru Artişti / Centrul de Cultură „George Apostu” din Bacău şi Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Dance Ireland, Academia Irlandeză de Muzică şi Dans şi Universitatea din Limerick (Irlanda), Teatrul Rialto (Limassol, Cipru) şi CATI – Asociaţia Artiştilor din Dans Contemporan (Istanbul, Turcia).

E-MOTIONAL îşi propune să identifice, stimuleze, atragă şi susţină talentul şi creativitatea la nivel european prin conectarea artiştilor şi managerilor din dans din ţările care participă la proiect. Activităţile din proiect includ burse de mobilitate, rezidenţe, cercetare artistică, schimburi de spectacole şi co-producţii. Dezvoltarea profesională a artiştilor şi a managerilor culturali şi încurajarea experimentului artistic reprezintă elemente esenţiale în viziunea proiectului.

Proiectul a fost finanțat în 2011 de Centrul Național al Dansului București și Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.