Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antreprenoriat in educatie, leadership si storytelling, temele lunii iunie la roPot

0

Pe 6 iunie va dam intalnire cu CROS sa discutam abordarea antreprenoriala pe care ei o au asupra educatiei. Pentru anul viitor am introdus o taxa de 100 euro pentru participarea la comunitatile de practici si vom rezerva 6 locuri in comunitatile de practici pentru oameni din afara organizatiilor studentesti partenere CROS. Avem in plan alte cateva proiecte care sa generezevenituri (ex: Edu Cafe, Rent a Team sau Media Lab) si cateva moduri in care sa facem comunitatile de practici sa genereze venituri. Pana acum am lucrat pe modelul Business Model Generation si suntem in punctul in care avem 3 scenarii pe care ne dorim sa le supunem atentiei comunitatii Ropot.

Detalii si inscrieri pe pagina Seara de Antreprenoriat Social – CROS

10 si 11 iunie sunt datele cand roPot gazduieste  cursul de Leadership Situational II sustinut de Emi Beteringhe, trainer Human Invest. Despre curs, o participanta spune: “In noiembrie 2010, am avut sansa sa particip la cursul de Leadership Situational, organizat de Human Invest. Aici am aflat ca pentru a fi un bun lider trebuie sa stii cum sa comunici cu oamenii dinechipa ta. Cursul te invata in primul rand cum sa reactionezi tu ca persoana din cele doua perspective – de subordonat si de lider. Pornind de la sine, cursul te ajuta in cel mai interactiv mod, cu studii de caz si lucru in echipa, sa „citesti” fiecare situatie posibila astfel incat sa raspunzi cu cel mai potrivit tip de leadership.

Detalii si inscrieri pe pagina Leadership Situational II

Daca o intrebi pe Sandra, gazda din 25 iunie a Atelierului de Storytelling de ce important subiectul ea iti spune Cand cineva asculta o poveste, mintea sa se aliniaza cu cea a povestitorului. O poveste buna te poarta in universul povestitorului si, de multe ori, te face sa vrei sa o impartasesti si cu altii. Storytelling-ul este important pentru cei care-si doresc ca informatiile pe care le transmit sa fie intelese, retinute si povestite mai departe. Ce si cum facem de fapt in atelierul asta? Disecam povesti consacrate pentru a le intelege anatomia. Apoi cautam firul narativ al proiectelor noastre pentru a construi noi povesti, cu impact. Ne impartasim povestile si invatam unii de la ceilalti.

Detalii si inscrieri pe pagina Atelierul de Storytelling

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.