Ambasador RomaniaPozitiva. Cum iti suna postul?

14

Vrei sa fii Ambasador? Ai ceva de bine de spus despre Romania?

Ai vazut si lucruri de bine despre Romania. Ai spus lucrurilor de bine pe nume – impotriva mugetului de informatie negativa. Esti pozitiv enervat(a) de lucrurile care merg prost, dar esti dornic(a) sa arati exemplele pozitive din jurul nostru.

Ai opinii despre tara in care traiesti si esti informat(a) despre Romania. Crezi ca aici (inca) se mai pot face lucruri bune. Crezi ca nu suntem ultimii de pe planeta!

Si mai si simtul umorului. Mult simt al umorului! Si esti impacat(a) cu ceea ce esti si cu ceea ce vrei de la tine. Si mai ai si timp. Si chef. Si energie. Si poti. Si vrei.

Ce zici? Vrei sa fii Ambasador RomaniaPozitiva?

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

14 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention Ambasador RomaniaPozitiva. Cum iti suna postul? | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

 2. avatar

  Ideea de a deveni ambasador al Romaniei Pozitive este nemaipomenita!
  Asa cum spuneai, vreau sa schimb lucrurile care nu merg bine, aratandu-le oamenilor ceea ce este bun: fapte , oameni care cred intr-o Romanie pozitiva, intr-o lume normala.
  Da-mi mai multe detalii!!!

 3. avatar
  Florin Ghinda on

  Revenim in curand cu detalii despre fisa postului de Ambasador:)
  Multumim pentru interes! 🙂

 4. avatar
  Florin Ghinda on

  @Irina,
  iti multumim pentru interesul manifestat! Ne bucuram sa vedem ca sunt oameni interesati pentru rolul de Ambasador!
  Revenim in curand cu detalii despre aceasta initiativa!

 5. avatar

  Sunt revoltata de tot ce se intampla in ultim aperioada. Dupa parerea mea, este un pas facut , in plus, spre echilibru.Ce inseamna, detaliat, sa si ambasador al Romanieie pozitive?
  Mi-a atras atentia 🙂

 6. avatar
  Patricia Dragan on

  In sfarsit am gasit jobul perfect!
  Romania are mult potential si sunt multi tineri care vor sa faca o schimbare. Am cateva idei frumoase si sper sa colaboram cumva.
  Va felicit pentru aceasta initiativa si astept detalii!

 7. avatar

  Da, spun cu tot sufletul, ca vreau sa fiu AMBASADOR ROMANIA POZITIVA, este o idee foarte buna, o provocare pe care nu as rata-o sub nici-o forma.
  Insa care este „fisa postului” al unui AMBASADOR ROMANIA POZITIVA?
  Multumesc si mult succes la viitoarele proiecte 🙂

 8. avatar

  pai si eu as fi interesat de post
  si poate stiti ce ambasador brazilian a spus ca Romania este una din putinele tari care isi poate privi trecutul ………….

 9. avatar
  Florin Ghinda on

  @Cris, Ionut, Patricia,

  Multumim mult pentru mesajele voastre! Ne bucuram sa vedem interesul pentru initiativa noastra! Vom scrie in curand mai multe detalii despre fisa postului unui Ambasador RomaniaPozitiva.

  Saptamana frumoasa!

 10. avatar
  Andrew Grosu on

  As vrea sa devin si eu ambasador al Romaniei pozitive. Sunt momentan in Germania dar vrea sa ma intorc in Romania, intr-o Romanie pozitiva :))

 11. Pingback: Ce vrei sa fii? Pompier, fotbalist sau economist? | RomaniaPozitiva

 12. avatar

  Sunt foarte revoltat datorita lucrurilor care se intampla la noi in tara.ROMANIA este invadata de coruptie.M-ar interesa foarte mult sa stiu care este fisa postului a unui ambasador.Chiar vreau si simnt ca pot,sa schimb ceva in tara asta si sa ajung la o Romanie Pozitiva.

 13. avatar
  martinica lucian on

  Se da insigne? Da’ picsuri? Si fratele meu vrea un tricou ca al dumneavoastra, cu Romania pozitiva.ro, dar sa-i puneti si o ieticheta cu „ambasador” pe piept, si se baga! Eu v-as servi cu placere, dar sunt ambasador pentru Maneaua Bozitiva, si ar fi si cumul de functii (lucru neacceptat de europa) dar nici nu pot sa bag pe boxe la masina si manele si saitul lu dumneavoastra deodata. Decat doar!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.