ALERTĂ: Ce pui în loc la Roșia Montană? Propunerea Salvați Delta.

0

Update: Vezi si opiniile și propunerile MaiMultVerde și Green Revolution.

5000/15000/25000 de oameni în stradă pentru cazul Roșia Montană în ultimele zile în România. Mii de mesaje și opinii împotriva proiectului, dar și o mulțime de opinii pro proiect.

Pentru că dorim să încercăm să contribuim constructiv la rezolvarea problemelor de la Roșia Montană, îți propunem în perioada următoare de timp o serie de posibile soluții pentru Roșia Montană din partea mai multor organizații de mediu active în România. Pe scurt. Ca să ai timp să le vezi, dar mai ales să le gândești.

Care sunt totuși soluțiile și alternativele în Apuseni? Ce punem în locul proiectului de la Roșia Montană? Ce e de făcut? Mină? Turism? Mină fără cianuri? Agricultură? UNESCO? Industrie? Ecologie?

Am început cu propunerea prietenilor de la MaiMultVerde, am continuat cu opinia prietenilor de la Green Revolution, iar acum te invităm să citești propunerea prietenilor de la Salvați Delta.

romaniapozitiva-rosia-montana-4

TU ce opinie ai? Care sunt soluțiile propuse de tine pentru Roșia Montană?

 

Urmărește comentariile și pe www.facebook.com/RomaniaPozitiva

O inițiativă RomaniaPozitiva, Dreptul la Cuvânt, septembrie 2013

#rosiamontana#‎unitisalvam#‎salvatirosiamontana

#‎saverosiamontana#protestrosiamontana

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează