Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Aleargă pentru societatea civilă pe 11 septembrie

0

Asociația Bucharest Running Club dă startul la 9.30 pe 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, Crosului Societății Civile.

Ești bucureștean? Sau cetățean al altui oraș? Te simți parte din societatea civilă?
Aleargă alături de membrii organizațiilor nonguvernamentale, participanți la ONG Fest și alături de sportivi celebri!

Aceasta este ultima acțiune de pregătire înaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. În parteneriat cu ONG Fest, Crosul Societății Civile dorește să promoveze un stil de viață sănătos prin sport și să atragă cât mai multe persoane interesate de implicarea în activități caritabile. De asemenea, crosul dorește încurajarea bucureştenilor de a începe antrenamentele şi de a participa la una din probele ediţiei a patra a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon care va avea loc pe 9 octombrie.

Invităm campioni olimpici ai sportului românesc, ziarişti, personalităţi din diferite domenii, la Crosul Societății Civile, care se va desfăşura în Parcul Herăstrău din Capitală. Așteptăm, la fel ca și în anii trecuți, amatori, veterani și chiar sportivi de performanță: Elisabeta Lipă, campioană olimpică la canotaj, Andreea Răducan – campioană olimpică la gimnastică, Angela Alupei – campioană olimpică la canotaj şi Otilia Bădescu – campioană olimpică la tenis de masă și multe alte vedete surpriză.

Alături de aceștia sunt așteptate persoane pasionate de alergare de toate vârstele la startul care va avea loc la 9.30 în Parcul Herăstrău, intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle. Sumele de bani colectate vor fi donate către două organizații: Hospice Casa Speranței și Viitor Plus Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Participanţii vor alerga pe o distanţă de cinci kilometri, participarea este liberă iar premiile vor fi acordate primilor trei bărbați și femei de la fiecare categorie. Înscrierea se poate face online, pe site-ul www.bucharest-marathon.ro prin completarea unui formular sau pe data de 11 septembrie, în ziua crosului, între orele 8.00 si 9.00.

Sunt invitați părinți și copii, cu posibilitatea de a alerga împreună și de a participa la evenimentele speciale ce se vor desfășura în timpul crosului.

Locație: Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Click aici pentru a vedea harta traseului

Start: 9.30

Location: Herastrau Park, Charles de Gaulle entrance

Distanță: 5 km

Categorii:

-Copii până în vârsta de 14 ani inclusiv;

-Adulți 15-45 de ani;

-Veterani, persoane cu vârsta de peste 45 de ani.

Înscriere aici sau pe data de 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle între orele 8.00-9.00

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.