Aleargă pentru societatea civilă pe 11 septembrie

0

Asociația Bucharest Running Club dă startul la 9.30 pe 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, Crosului Societății Civile.

Ești bucureștean? Sau cetățean al altui oraș? Te simți parte din societatea civilă?
Aleargă alături de membrii organizațiilor nonguvernamentale, participanți la ONG Fest și alături de sportivi celebri!

Aceasta este ultima acțiune de pregătire înaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. În parteneriat cu ONG Fest, Crosul Societății Civile dorește să promoveze un stil de viață sănătos prin sport și să atragă cât mai multe persoane interesate de implicarea în activități caritabile. De asemenea, crosul dorește încurajarea bucureştenilor de a începe antrenamentele şi de a participa la una din probele ediţiei a patra a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon care va avea loc pe 9 octombrie.

Invităm campioni olimpici ai sportului românesc, ziarişti, personalităţi din diferite domenii, la Crosul Societății Civile, care se va desfăşura în Parcul Herăstrău din Capitală. Așteptăm, la fel ca și în anii trecuți, amatori, veterani și chiar sportivi de performanță: Elisabeta Lipă, campioană olimpică la canotaj, Andreea Răducan – campioană olimpică la gimnastică, Angela Alupei – campioană olimpică la canotaj şi Otilia Bădescu – campioană olimpică la tenis de masă și multe alte vedete surpriză.

Alături de aceștia sunt așteptate persoane pasionate de alergare de toate vârstele la startul care va avea loc la 9.30 în Parcul Herăstrău, intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle. Sumele de bani colectate vor fi donate către două organizații: Hospice Casa Speranței și Viitor Plus Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Participanţii vor alerga pe o distanţă de cinci kilometri, participarea este liberă iar premiile vor fi acordate primilor trei bărbați și femei de la fiecare categorie. Înscrierea se poate face online, pe site-ul www.bucharest-marathon.ro prin completarea unui formular sau pe data de 11 septembrie, în ziua crosului, între orele 8.00 si 9.00.

Sunt invitați părinți și copii, cu posibilitatea de a alerga împreună și de a participa la evenimentele speciale ce se vor desfășura în timpul crosului.

Locație: Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Click aici pentru a vedea harta traseului

Start: 9.30

Location: Herastrau Park, Charles de Gaulle entrance

Distanță: 5 km

Categorii:

-Copii până în vârsta de 14 ani inclusiv;

-Adulți 15-45 de ani;

-Veterani, persoane cu vârsta de peste 45 de ani.

Înscriere aici sau pe data de 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle între orele 8.00-9.00

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează