Alearga 177 de km, distanta de la Brasov la Bucuresti pentru o cauza sociala! Vezi despre cine este vorba!

0

Andrei Rosu va alerga 177 de km, distanta de la Brasov la Bucuresti, joi 3 si vineri 4 noiembrie 2011, pentru a sustine Fundatia Hospice Casa Sperantei, fundatie dedicata ingrijirii pacientilor diagnosticati cu o boala incurabila, aflata intr-un stadiu avansat.


Andrei s-a gandit sa va tina la curent cu informatii “live” pe tot parcursul alergarii si va implementa un concept numit Run News-Letter. Astfel, el va trimite pe mail, la interval de o ora, informatii despre cum decurge acest proiect ambitios. Daca esti curios, te poti inscrie si tu in lista de mailuri si vei fi informat in timp real despre evolutia cursei.

El va pleca din fata sediului Hospice Brasov joi, ora 11.00 si se va opri la intrarea in Bucuresti, vineri 4 noiembrie.  Durata estimata a alergarii este de 29 ore. Fara puncte de hidratare si de alimentare, fara drumuri inchise circulatiei auto, fara muzica si baloane, fara asistenta medicala, fara concurenti, fara termene limita si timpi intermediari, fara aplauze de la spectatori, fara podium, fara medalie de finisher

Obiectivul cursei este, mai mult decat promovarea cauzei Fundatiei Hospice, strangerea de fonduri pentru aceasta (10.000 euro). Donatiile se pot face in conturile: RO32BACX0000000271656001 cont in RON sau RO05BACX0000000271656002 – cont in EUR, cod SWIFT – BACXROBU (ambele deschise la UniCredit Tiriac Bank). Beneficiar: Hospice Casa Sperantei.

Andrei Rosu mai are de parcurs  2 ultra-maratoane (februarie si martie 2012) pana sa devina primul om din lume care a alergat 7 maratoane si 7 ultra-maratoane pe 7 continente. A  facut primul sau pas de maratonist la Polul Nord si de atunci nimic nu i s-a mai parut imposibil, dorind sa demonstreze ca noi ne trasam propriile limite.

Mai multe informatii pe blogul lui Andrei: andreirosu.wordpress.comDespre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.