Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajuta cu un singur click si in 2011!

1

Ne face plăcere să îţi spunem că sunt câteva Semne de Bine pentru 2011. Avem câteva episoade din seriarul nostru propus la finalul anului trecut. Mai mult, ne face plăcere să continuăm acest serial şi la începutul acestui an. Ca să avem suficiente motive să sperăm la mai bine. Ca să avem suficiente informaţii pozitive şi ca să putem să construim în 2011.

Noi credem ca 2010 a fost anul marilor cauze. Cum am scris şi într-un alt articol, credem ca anul 2010 a fost anul în care probabil că oamenii s-au gândit mai mult la „de ce” în detrimentul lui „cât” şi „cum”.  Anul în care oamenii au căutat – probabil – ceva mai mult sens în ceea ce fac. Şi mai credem că este abia începutul. Dar cum arată bilanţul lui 2010 pentru fiecare dintre noi? La cât de multe „de ce”-uri am reuşit să ne răspundem în 2010? Ce semne are 2011?

Am promis că o sa cerem mai multor prieteni gândurile despre 2010, dar şi despre semnele lui 2011. Ne bucurăm foarte mult să continuăm „serialul” nostru “Semne de bine″ cu un interviu despre produse cu poveste sociala în România!  Răspunde la întrebările noastre Steliana Moraru, de la CharityGift.ro.

Semne de Bine de la CharityGift.ro

  • RomaniaPozitiva: Cum a fost 2010?  Care au fost cele mai importante momente?

CharityGift.ro: Anul 2010 a fost un an in care am crescut frumos, am cunsocut oameni extraordinari, am lucrat cu niste voluntari fantastici si am initiat proiecte menite sa sprijine mottoul nostru :Ajuta cu un singur click. Facand un bilant, ne putem mandri cu faptul ca cei peste 80 de furnizori au produse care contin donatii pentru 44 de organizatii non-guvernamentale si doua cazuri sociale, am initiat proiecte menite sa sprijine beneficiarii si cumparatorii nostri si am primit in echipa noastra oameni noi.

Cele mai importante momente au fost lansara CD-ului caritabil Inimi pentru alte Inimi Dan Helciug & Friends ( toate incasarile din vanzarea acestui CD sunt donate in totalitatea Asociatiei Inima Copiilor), lansarea programului Biciclist de caritate, participarea in calitate de organizatie partenera in diferite proiecte, aducerea unor noi furnizori ( produse IT, flori, bijuterii), promovarea cazurilor sociale iar lista poate continua.

  • RomaniaPozitiva: In 20 de cuvinte-care a fost cauza sustinuta in 2010 ?

CharityGift.ro: In 2010, am sustinut implicarea sociala si caritatea, deoarece am dorit sa promovam un concept in care echipa CharityGift.ro crede cu tarie si anume faptul a fiecare dintre noi poate face o fapta si poate ajuta fara niciun efort suplimentar.

  • RomaniaPozitiva: Ce va doriti pentru 2011?

CharityGift.ro: Ca fiecare dintre noi, si echipa CharityGift.ro si-a stabilit o serie de obiective si dorinte pe care doreste sa le implineasca.  Astfel, impreuna cu voluntarii dorim sa finalizam un nou concept legat de CharityGift.ro, sa imbunatatim siteul, sa aducem elemente noi si sa facilitam implementarea unor noi optiuni pe site. Totodata, vom avea in vederea initierea unor noi proiecte si continuarea celor pe care le avem in derulare. De asemenea, pentru a realiza toate acestea speram sa ne bucuram de zile pline cu energie si oameni frumosi, oportunitati si multe zambete.

  • RomaniaPozitiva: Cum sunt semnele pentru 2011? Despre ce va fi 2011?

CharityGift.ro: Semnele pentru 2011 ne sunt favorabile si credem cu tarie ca vom finaliza tot ce ne-am propus. Astfel, 2011 va fi in  despre oameni, apoi despre implicare si dezvoltare. Vom valorifica tot ce am realizat in primii doi ani de activitate si vom veni cu noi idei si proiecte pentru a ne sustine cauza in care noi credem. Desigur, totul se va desfasura sub mottoul „Ajuta cu un singur click!”

Multumim Steliana & CharityGift.ro!

Semne de Bine, Interviurile RomaniaPozitiva

ianuarie 2011

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.