Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ADRENALINA, nocturna sportivă @ incubator107 cu Uca Marinescu, Dragoș Nicolaescu, Gabi Solomon

2

Te susțin intens pe parcursul antrenamentului Uca Marinescu, Dragoș Nicolaescu, Gabi Solomon, Bogdan Zebega și mulți alți sportivi motivaționali.

Pe locuri, fiți gata… ia stați așa! Startul se dă în 2 februarie, de la 20.30 fix, în Popa Nan 82 etajul 1. La nocturna Adrenalina ne strângem toți să ne antrenăm, fie că e sport, sport extrem sau sport din pasiune. La nocturnă le experimentăm pe toate! Începe antrenamentul încă de-acasă: în timp ce faci abdomene, cere o invitație pentru agitație la noi@incubator107.com. Îmbracă-te sport, și echipează-te cu 30 de lei în rucsac și nutriționale la pachet. De hidratare ne ocupăm noi.

 afis online Adrenalina

Ne susțin intens pe parcursul antrenamentului Uca Marinescu, Dragoș Nicolaescu, Gabi Solomon, Bogdan Zebega și mulți alți sportivi motivaționali.Pregătește-te de sesiuni cardio de câte 30 de minute, unde-ți antrenezi mușchii minții și cei de zâmbit.

Pentru început, un program inspirațional intensiv și o Cură de mișcare. Aspiră. Facem pauză energică cu Ultimate Frisbee. Inspiră. Te provocăm la un neuromaraton, povești despre triatlonul fără asfalt și te lăsăm să-ți tragi sufletul cu o doză de anatomie experimentală. Expiră.

Punct de alimentare 1 – Locație: scenă. Descriere: țopăială tip concert. powered by Toulouse Lautrec. Ne menținem ritmul cu Aikido, Rugby, Parapantă și Escaladă și intrăm către tărâmul muzical de sfârșit de workout antrenați de When Violon Meets Guitar.

Insistă. În ultima sută până la finish o luăm la pas către mansardă, unde comunitatea de Walking și Tribul de bicicliști voiajori ne așteaptă cu povești. Rezistă. După linia de finish, ne reumplem de energie cât pentru o lună-ntreagă cu mic dejunul campionilor. Persistă.

Trei, doi, unu… START

Când?

sâmbată@Popa Nan 82, 2 februarie 2013 de la 20:30 la 07:00

Cum?

Înscrierea la nocturnă se face trimițând un forțos mesaj la noi@incubator107.com. Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează artiștii. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg evenimentul.

program Adrenalina

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

2 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.