Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Adoptă unul dintre Consilierii Generali ai Capitalei! AFLA CUM!

0

Ce-Re a pornit campania de adopție a Consilierilor Generali și te invită și pe tine să participi la acest concurs civic pentru transparentizarea decizională la nivelul Primăriei, în relație cu cetățenii.

Adoptă unul dintre Consilierii Generali ai Capitalei!

Cunoaște-l mai bine, el decide pentru tine.

Campania “CeRe-ți orașul înapoi, nu aștepta supereroi” continuă cu un concurs de acțiune civică.

cere_logo 2013

După ce am reușit să obținem o parte din datele de contact ale membrilor Consiliului General al Municipiului București (CGMB), iar aceste date au fost publicate și pe site-ul Primăriei Generale, vrem ca adresele de e-mail și numele de telefon ale tuturor Consilierilor Generali să fie publice, iar oamenii cu rol decizional în Primăria Capitalei să nu mai rămână doar niște nume în fața bucureștenilor.

Vrem să îi scoatem la iveală pe cei 52 de Consilieri Generali și să le arătăm că nu sunt nişte anonimi care decid în spatele unor uşi închise cum se cheltuie bugetul Bucureștiului și care sunt prioritățile acestui oraș.

Adoptă și tu unul dintre consilieri și spune-ne până pe 10 noiembrie câte informații ai reușit să afli de la el. Vorbim despre genul de informații care arată că un consilier general este interesat de treburile oraşului şi este deschis dialogului cu cetăţenii.

Vezi aici – http://nuasteptasupereroi.ro/adopta/ ce trebuie să faci pentru a intra alături de noi – CeRe, în campania de transparentizare decizională la nivelul Primăriei, în relație cu cetățenii, campanie care este în linie cu eforturile mai multor organizații și grupuri de cetățeni.

Pe scurt: alege-ți din lista de pe site consilierul pe care vrei să-l adopți, anunță-ne ce consilier ai ales, intră în contact cu el, adresează-i întrebările din lista de pe site și anunță-ne din când în când despre stadiul în care te afli cu adopția. La final vom publica toate datele pe care ai reușit să le afli și, dacă ești de acord, îți vom publica numele pe site în lista „Adevăraților Eroi” care își cer orașul înapoi.

PS: trei consilieri din listă au fost deja adoptați, vezi care!  http://nuasteptasupereroi.ro/adopta/

trei consilieri

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.