Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acces la 3000 de oportunitati de cariera

0

Incepand de astazi Angajatori de TOP virtual iti ofera acces la 3000 de oportunitati de cariera

In perioada 24-27 aprilie, pe www.hipo.ro are loc editia virtuala a celui mai mare eveniment de recrutare la nivel national, Angajatori de TOP.Evenimentul este adresat atat persoanelor cu experienta cat si studentilor si absolventilor. Oportunitatile de cariera disponibile in cadrul targului virtual de cariera Angajatori de TOP sunt deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca si Brasov dar si in alte orase. Joburile pentru care candidatii interesati pot aplica sunt in domeniile: IT, Telecom, FMCG, productie, inginerie si outsourcing, iar pana pe 27 aprilie, joburile oferite de angajatori vor fi actualizate permanent.

La eveniment pot participa candidati din toata tara. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute cu specialistii HR, sa participe la conferinte online si sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara.  

Cateva dintre companiile care participa la eveniment sunt: Renault Romania, Oracle Romania, Philip Morris Trading, Brainspotting, PepsiCo, Thales Systems, Star Storage, Emerson, Webhelp, NoBug, Genpact, Continental, Schaeffler Technologies, Emag, Netop, King, Voxility, Hilti Romania, Misys, Macadamian, Adecco, Namco Bandai Romania, Ericsson, HP, Schneider Electric, L’Oréal Romania, JTI, Unilever, Cosmote, HTSS – High Tech Systems&Software, Freescale Semiconductor, McDonald’s Romania, Stefanini, Veo Finance, Intel, Leoni Wiring Systems.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP virtual,  candidatii pot aplica la 3000 de oportunitati de cariera, iar studentii la programe de internship & trainee. Printre companiile care recruteaza pentru astfel de programe amintim: PepsiCo (Butterfly Effect Internship Program 2013), Genpact (Students & Fresh Graduates GATEWAY Program career opportunity in Bucharest and Cluj), Misys (Misys Development Bootcamp), L’Oréal Romania (Pépinière Marketing, Pépinière Comercial, Sales Suport Internship), JTI (JTI Internship Program), Unilever (Summer Internship, Unilever Future Leaders Programme), Freescale Semiconductor (Program de internship), McDonald’s Romania (Management Trainee), Stefanini (Stefanini ADC Internship Program 2013).

„L’Oréal Romania ofera pozitii si programe dedicate tinerilor pe tot parcursul anului, in oricare din departamentele de Marketing, Vanzari, Finante & Contabilitate, Supply Chain, in functie de proiectele existente. Programele de internship, dedicate in special studentilor in an terminal si master, se desfasoara pe o perioada de minim 6 luni. Acestia vor fi integrati in echipe de proiect si vor primi responsabilitati pe baza carora vor fi evaluati.In momentul deschiderii de noi pozitii in cadrul companiei, internii cu rezultate exceptionale sunt evaluati in prioritate. Anual, 10 – 15 interni sunt integrati in echipele L’Oréal Romania” a declarat Magdalena Cring, Director Resurse Umane, L’Oréal Romania.  

In urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions in perioada februarie – martie referitor la programele de internship & trainee oferite studentilor, masteranzilor dar si proaspat absolventilor, 29% dintre companii au afirmat ca peste 70% dintre persoanele care urmeaza un astfel de program in cadrul companiei sunt angajate ulterior in cadrul organizatiei. Cele mai frecvente departamente in cadrul carora sunt deschise astfel de programe sunt: IT Software, HR, Administrativ, Marketing, Client Service, Vanzari, Constabilitate, Consultanta, juridic. 

Accesul la evenimentul virtual Angajatori de TOP este posibil 24h din 24h in perioada 24-27 aprilie, iar sesiunile de interactiune cu o parte dintre companii se vor realiza in intervalul orar 10.00 – 17.00

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro 

Evenimentul este sustinut de partenerii media: TV City, Wall-street, Cariere, Studentul.info, StartUB, RegieLive, Webdigital, Romania Pozitiva, Ziare.com, PortalHR, PCWorld, Mobzine.ro, IT Channel, Educativa, Comunicate de presa.ro, IQads, Studentie.ro, ComputerWorld, Catalog Cursuri, Campus Cluj, Business24, Bestresource, Balaur.ro, 9AM.

Stand Virtual

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.