A fost lansat Programul Sustin Educatia! / www.sustineducatia.ro

0

Bucuresti, 13 octombrie 2010 – Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (A.R.E.T.) lanseaza azi Programul Sustin Educatia, un program national de micro-finantari pentru proiecte educationale, destinat in intregime cadrelor didactice.

Sustin Educatia (www.sustineducatia.ro) este un program ce se adreseaza educatorilor, invatatorilor si profesorilor din scolile publice din Romania, dornici de a oferi copiilor conditii mai bune de studiu, prin obtinerea de finantari provenite din donatii private. Proiectul se adreseaza in acelasi timp tuturor persoanelor, organizatiilor si institutiilor din Romania care pot ajuta si isi doresc sa sprijine realizarea propiectelor propuse de dascali, prin donatii bancare, epayment sau prin posta.
Prin acest Program dorim:
·    sa aducem la viata cat mai multe proiecte educative destinate prescolarilor si elevilor
·    sa contribuim la dotarea cat mai multor sali de clasa cu resurse de baza si auxiliare pentru activitati educative formale si non-formale
·    sa aratam ca educatia de calitate este posibila si depinde de fiecare dintre noi

Proiectele eligibile in cadrul Programului Sustin Educatia: pot fi din orice domeniu (matematica, literatura, fizica, ecologie, muzica, sport, etc.), de oriunde din tara, pot cuprinde o gama larga de resurse (carti, planse, echipament de laborator, machete, mulaje, softuri educationale, etc.), se pot adresa copiilor cu nevoi speciale, si pot cuprinde activitati educative formale, cat si non-formale.

Programul Sustin Educatia este un program initiat de A.R.E.T. in parteneriat cu Asociatia Invictus, ce reuneste parteneri din toate sectoarele societatii – institutii ale statului, companii, asociatii neguvernamentale, reprezentanti media si persoane individuale care doresc sa contribuie la furnizarea resurselor educative atat de necesare in scoli si gradinite. Cu totii dorim sa facem viitorul prin educatia copiilor.

Va invitam sa sustineti educatia alaturi de noi.

Mai multe informatii despre Program, modalitati de participare si donatii la www.sustineducatia.ro.

Copii vor sa-nvete. Hai sa-i ajutam!

A.R.E.T. reprezinta un grup de tineri adunati in jurul unei idei: o lume mai buna si mai curata prin intermediul educatiei. Credem ca educatia depinde de fiecare dintre noi!

www.aret.ro

Asociaţia Invictus face echipa cu bookblog.ro pentru a strange fonduri si carti, donatii, pentru a organiza evenimente culturale si, pe scurt, pentru a incearca sa schimbe lumea in bine. Credem foarte tare ca, da, chiar putem schimba ceva!

http://www.bookblog.ro/asociatia-invictus

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează