Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

80 de elevi pentru 85 de medalii la olimpiade internationale!

1

80 de elevi au obţinut 85 de medalii la diverse concursuri şi olimpiade internationale! Matematica, biologia, filosofia, geografia, chimia, fizica, informatica, limba română, limba maghiară, astronomia şi astrofizica sunt domeniile în care elevii români au obţinut performanţe deosebite în cursul anului 2009 la diverse competiţii internaţionale.

romaniaMinisterul Educaţiei recunoaşte valoarea rezultatelor bune ale elevilor români la olimpiadele internaţionale. Despre această acţiune a statului român am aflat dintr-o ştire din care redăm în continuare un fragment de pe realitatea.net

„Vor fi recompensaţi 80 de elevi care au obţinut în anul 2009, 85 de medalii, dintre care 30 de aur, 35 de argint şi 20 de bronz şi 10 menţiuni la olimpiadele internaţionale sau regionale de matematicã, biologie, filosofie, geografie, chimie, fizică, informatică, limbă română, limbă maghiară, astronomie şi astrofizică. De asemenea, vor fi premiaţi şi cei 108 profesori care i-au pregătit, precum şi cele 50 de şcoli din care provin laureaţii. Cuantumurile premiilor acordate medaliaţilor la olimpiadele internaţionale sau regionale sunt: 10.580 de lei pentru medalia de aur şi premiul special pentru punctaj maxim, 8.200 de lei pentru medalia de aur, 6.950 de lei pentru medalia de argint, 4.990 de lei pentru medalia de bronz şi 3.420 de lei pentru menţiune.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.