80 de elevi pentru 85 de medalii la olimpiade internationale!

1

80 de elevi au obţinut 85 de medalii la diverse concursuri şi olimpiade internationale! Matematica, biologia, filosofia, geografia, chimia, fizica, informatica, limba română, limba maghiară, astronomia şi astrofizica sunt domeniile în care elevii români au obţinut performanţe deosebite în cursul anului 2009 la diverse competiţii internaţionale.

romaniaMinisterul Educaţiei recunoaşte valoarea rezultatelor bune ale elevilor români la olimpiadele internaţionale. Despre această acţiune a statului român am aflat dintr-o ştire din care redăm în continuare un fragment de pe realitatea.net

„Vor fi recompensaţi 80 de elevi care au obţinut în anul 2009, 85 de medalii, dintre care 30 de aur, 35 de argint şi 20 de bronz şi 10 menţiuni la olimpiadele internaţionale sau regionale de matematicã, biologie, filosofie, geografie, chimie, fizică, informatică, limbă română, limbă maghiară, astronomie şi astrofizică. De asemenea, vor fi premiaţi şi cei 108 profesori care i-au pregătit, precum şi cele 50 de şcoli din care provin laureaţii. Cuantumurile premiilor acordate medaliaţilor la olimpiadele internaţionale sau regionale sunt: 10.580 de lei pentru medalia de aur şi premiul special pentru punctaj maxim, 8.200 de lei pentru medalia de aur, 6.950 de lei pentru medalia de argint, 4.990 de lei pentru medalia de bronz şi 3.420 de lei pentru menţiune.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.