Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: 2000 EURO X 3 premii pentru ideea ta de antreprenoriat social. Inscrie-te la SOCIAL IMPACT AWARD!

0

Social Impact Award este o competitie de idei pentru studenti care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social in randul studentilor din Europa centrala si de est. Astazi proiectul este prezent in Austria, Romania, Cehia si Slovacia.

the hubProiectul a pornit in Austria in 2009 la initiativa Centrului de Inovare si Antreprenoriat al Universitatii Economice Viena (WU Wien). In fiecare tara proiectul este implementat de o organizatie locala: HUB Vienna Incubation in Austria si Romania, HUB Prague in Cehia and Rozbehni sa! in Slovacia.

Prin sloganul “Push the button, change the world!” Social Impact Award se adreseaza studentilor care isi doresc sa incerce sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ, initiind proiecte sau chiar organizatii.

Ideile lor pot adresa diferite teme: saracie, sanatate, educatie, mediu, energie, technologie si comunicatii, drepturile omului, discriminare, etc.

Date cheie:

Martie 6 – Lansare SIA 2013 @ HUB Bucharest & Deschiderea aplicatiilor

Martie 11-19 – 4 seminarii de o zi in: Bucharest, Iasi, Cluj & Timisoara

Aprilie 4 – Termenul limita trimitere aplicari

Aprilie 22 to Mai 12 – Online Community Voting

Mai 13 – ceremonia de premiere in HUB Bucharest

Iunie – Vision Workshop in Viena, Austria pentru castigatorii din cele 4 tari

Octombrie – SIA Summit in Viena, Austria pentru castigatorii din cele 4 tari

Invitatie la workshopuri

workshopuri SIA 2013

Afla mai multe informatii despre Social Impact Award Romania

socialimpactaward.ro

Calendar Workshops

Inregistrare la workshops

Detalii despre premii

Juriul SIA Romania

Informatii despre aplicare

Facebook page

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.