VIDEO: 2000 EURO X 3 premii pentru ideea ta de antreprenoriat social. Inscrie-te la SOCIAL IMPACT AWARD!

0

Social Impact Award este o competitie de idei pentru studenti care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social in randul studentilor din Europa centrala si de est. Astazi proiectul este prezent in Austria, Romania, Cehia si Slovacia.

the hubProiectul a pornit in Austria in 2009 la initiativa Centrului de Inovare si Antreprenoriat al Universitatii Economice Viena (WU Wien). In fiecare tara proiectul este implementat de o organizatie locala: HUB Vienna Incubation in Austria si Romania, HUB Prague in Cehia and Rozbehni sa! in Slovacia.

Prin sloganul “Push the button, change the world!” Social Impact Award se adreseaza studentilor care isi doresc sa incerce sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ, initiind proiecte sau chiar organizatii.

Ideile lor pot adresa diferite teme: saracie, sanatate, educatie, mediu, energie, technologie si comunicatii, drepturile omului, discriminare, etc.

Date cheie:

Martie 6 – Lansare SIA 2013 @ HUB Bucharest & Deschiderea aplicatiilor

Martie 11-19 – 4 seminarii de o zi in: Bucharest, Iasi, Cluj & Timisoara

Aprilie 4 – Termenul limita trimitere aplicari

Aprilie 22 to Mai 12 – Online Community Voting

Mai 13 – ceremonia de premiere in HUB Bucharest

Iunie – Vision Workshop in Viena, Austria pentru castigatorii din cele 4 tari

Octombrie – SIA Summit in Viena, Austria pentru castigatorii din cele 4 tari

Invitatie la workshopuri

workshopuri SIA 2013

Afla mai multe informatii despre Social Impact Award Romania

socialimpactaward.ro

Calendar Workshops

Inregistrare la workshops

Detalii despre premii

Juriul SIA Romania

Informatii despre aplicare

Facebook page

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează