Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

60 days challenge cu Business Models Inc. si The HUB Bucharest, acceleratorul dedicat afacerilor cu impact social

0

The HUB Bucharest a lansat 60 days challenge, acceleratorul dedicat afacerilor cu impact social

The HUB Bucharest și compania olandeză de consultanță Business Models Inc. au lansat la București „60 days challenge”, un accelerator dedicat afacerilor cu impact social!

„60 days challenge” își propune ca timp de 60 de zile să ajute 25 de antreprenori în a-și dezvolta afacerile sociale indiferent că se află la stadiul de idee, s-au lansat deja pe piață ori își doresc extinderea operațiunilor, iar la final, în cadrul unei sesiuni de pitching, să întâlnească potențiali investitori.

Primul workshop de 2 zile, Business Model Generation, susținut de Patrick van der Pijl, CEO Business Models Inc., este menit să îi ajute pe participanți să își construiască un model de afaceri solid pornind de la valoarea pe care produsul sau serviciul o aduce în piață, segmentele de clienți cărora li se adresează, relația cu aceștia și canalele de distribuție, partenerii, activitățile și resursele cheie implicate, structura costurilor și a veniturilor, dar și cum toate acestea se interconectează în reprezentarea vizuală a modelului de afacere.

Tot în cadrul programului participanții vor avea ocazia să participe la workshopuri săptămânale susținute de experți în domeniu pe teme precum: marketing și poziționare, management financiar, relațiile cu clienții,  comunicare și să descopere pe teren cum funcționează o astfel de afacere. Diferiți oameni de afaceri și antreprenori vor fi disponibili pentru întâlniri de coaching, iar The HUB Bucharest le va fi gazdă pe toată durata programului atât ca spațiu de lucru, cât și de întâlniri.

„The HUB Bucharest susține constant prin activitățile sale antreprenoriatul și inovarea socială în România. Dacă în 2012 am investit resurse în creșterea comunității The HUB, în 2013 am intensificat eforturile, am organizat Connection, o conferință dedicată inovării sociale ce a adus împreună peste 150 de participanți locali și internaționali și care ne-a confirmat necesitatea acestui accelerator pe piața din România. Ne bucurăm să putem lucra cu Business Models Inc., un partener de încredere care va aduce o abordare nouă în program, aceea a construirii și dezvoltării unei afaceri pe baza unui model sănătos, în plus față de clasicul plan de afaceri.” a declarat Vlad Craioveanu, Manager de proiect și co-fondator The HUB Bucharest.

Detalii despre „60 days challenge”, agenda, costurile de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe pagina de internet a programului http://bucharest.the-hub.net/60-days-challenge

 

Despre The HUB Bucharest

Comunitatea The HUB Bucharest strânge laolaltă antreprenori, freelanceri, membri ai ONG-urilor și reprezentanți ai mediului corporate care aleg să colaboreze indiferent de domeniu, sector sau expertiză profesională, creând astfel un mediu în care șansele de reușită și viteza de dezvoltare a proiectelor în care sunt implicați crește semnificativ.

Membrii The HUB au la dispoziție un spațiu de lucru creativ, cu toate facilitățile necesare, împărțit pe zone pentru întâlniri informale și ședințe de lucru private. Un alt beneficiu este accesul la o comunitate de peste 150 de membri din România, precum și la cei peste 6000 de membri la nivel global. The Hub Bucharest organizează evenimente de networking, învățare, business support, și inspirație.

Despre Business Model Inc.

Business Models Inc. este o agenție internațională de consultanță, care ajută companiile și echipele de management să găsească modalități noi de a face afaceri și de a genera venituri prin intermediul evaluării, inovării, validării, și implementării unor modele (noi) de afaceri.

60-days-challenge

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.