Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

5500 de burse in programul „Inventeaza-ti Viitorul”!

0

UPDATE IULIE 2010

Lista castigatorilor competitiei “Orizonturi Deschise”

Numele celor 5000 de liceeni / bursierii programului ,,Inventeaza-ti Viitorul!”

Fundatia Dinu Patriciu a anuntat o noua runda de inscrieri pentru bursele „Inventeaza-ti Viitorul!”, pentru anul scolar 2010-2011. Vor fi acordate 5.500 de burse pentru elevi si studenti, in valoare totala de 10.350.000 RON.

nai_400Ca si in ceilalti ani, Fundatia va acorda 5.000 de burse pentru liceeni (fiecare in valoare de 200 lei/luna) si alte 500 pentru studenti (de 300 lei/luna), potrivit Responsabilitate Sociala.

Criteriile de atribuire a burselor se bazeaza atat pe merit (media ultimilor doi ani sa fie mai mare de 9), cat si pe situatia financiara (venitul pe membru de familie, in ultimele trei luni, sa fie mai mic de 400 lei pe luna).

Pentru a se inscrie, candidatii trebuie sa completeze un formular online si sa trimita un dosar. Data limita este 25 martie 2010.

Mai multe informaţii sunt pe 9am.ro
De pe site-ul oficial al campaniei, iată câteva informaţii:
„Programul Inventeaza-ti viitorul! se adreseaza elevilor de liceu si studentilor din ciclul de licenta cu performante scolare bune, dar care provin din familii cu resurse modeste.

Prin acest program, FUNDATIA DINU PATRICIU acorda simultan si pe durata intregului an scolar (9 luni):

• 5000 de burse in valoare de 200 lei pe luna fiecare pentru elevii de liceu si

• 500 de burse in valoare de 300 lei pe luna fiecare pentru studenti cu posibilitatea prelungirii pentru anii scolari urmatori, in masura in care bursierii dovedesc ca isi mentin sau isi imbunatatesc rezultatele academice.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.