5500 de burse in programul „Inventeaza-ti Viitorul”!

0

UPDATE IULIE 2010

Lista castigatorilor competitiei “Orizonturi Deschise”

Numele celor 5000 de liceeni / bursierii programului ,,Inventeaza-ti Viitorul!”

Fundatia Dinu Patriciu a anuntat o noua runda de inscrieri pentru bursele „Inventeaza-ti Viitorul!”, pentru anul scolar 2010-2011. Vor fi acordate 5.500 de burse pentru elevi si studenti, in valoare totala de 10.350.000 RON.

nai_400Ca si in ceilalti ani, Fundatia va acorda 5.000 de burse pentru liceeni (fiecare in valoare de 200 lei/luna) si alte 500 pentru studenti (de 300 lei/luna), potrivit Responsabilitate Sociala.

Criteriile de atribuire a burselor se bazeaza atat pe merit (media ultimilor doi ani sa fie mai mare de 9), cat si pe situatia financiara (venitul pe membru de familie, in ultimele trei luni, sa fie mai mic de 400 lei pe luna).

Pentru a se inscrie, candidatii trebuie sa completeze un formular online si sa trimita un dosar. Data limita este 25 martie 2010.

Mai multe informaţii sunt pe 9am.ro
De pe site-ul oficial al campaniei, iată câteva informaţii:
„Programul Inventeaza-ti viitorul! se adreseaza elevilor de liceu si studentilor din ciclul de licenta cu performante scolare bune, dar care provin din familii cu resurse modeste.

Prin acest program, FUNDATIA DINU PATRICIU acorda simultan si pe durata intregului an scolar (9 luni):

• 5000 de burse in valoare de 200 lei pe luna fiecare pentru elevii de liceu si

• 500 de burse in valoare de 300 lei pe luna fiecare pentru studenti cu posibilitatea prelungirii pentru anii scolari urmatori, in masura in care bursierii dovedesc ca isi mentin sau isi imbunatatesc rezultatele academice.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează