4 autobuze turistice supraetajate in Bucuresti!

0

Vești bune pentru turiștii care decid să viziteze Bucureștiul! 4 autobuze supraetajate din cadrul proiectului „Bucharest City Tour” vor fi la dispoziţia bucureştenilor şi a turiştilor străini.

Traseul are o lungime de 15,4 km, între Palatul Parlamentului şi Piaţa Presei, iar durata unei călătorii va fi de aproximativ 50 de minute, existând 14 staţii. Pentru o cursă, călătorii adulţi vor plăti 25 de lei, în timp ce pentru copii biletul costă 10 lei. Cardul este valabil 24 de ore, iar supraetajatele vor circula la intervale de 15 minute, scrie gandul.info

Printre obiectivele turistice se numără Casa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Ateneul Român, Palatul Parlamentului, Guvernul, Patriarhia Română, Teatrul Naţional, ASE, Curtea Veche.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează