Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

350.000 euro de la Fundația Orange pentru proiecte în beneficiul persoanelor cu deficienţe de văz şi auz

0

Fundaţia Orange lansează fondul de finanţare “Lumea prin culoare şi sunet”

350.000 euro pentru proiecte în beneficiul persoanelor cu deficienţe de văz şi auz

Fundaţia Orange lansează o nouă ediţie a concursului de proiecte „Lumea prin culoare şi sunet„. Fondul de finanţare susţine proiecte propuse de către organizaţii nonprofit cu profil educaţional, cultural și medical care doresc să implementeze proiecte inovatoare, în special cu ajutorul tehnologiilor digitale în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere, de vorbire şi de auz. Astfel, Fundaţia Orange oferă finanţare în valoare totala de 350.000 de euro pentru proiecte care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu deficienţe de vedere sau de auz şi la integrarea socială a acestora, prin facilitarea accesului la educaţie, la cultură şi la sănătate.

Fundaţia Orange invită cu acest prilej instituţiile publice sau organizaţiile neguvernamentale şi nonprofit (asociaţii, fundaţii sau federaţii, instituţii educaţionale, instituţii medicale, instituţii culturale) să candideze cu proiecte în beneficiul persoanelor cu deficienţe de văz şi/sau auz sau alte deficienţe cauzate de acestea.

fundatia orangeValoarea sprijinului financiar acordat de Fundaţia Orange unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro. Proiectele vor fi implementate în perioada 2014-2015.Termenul limita pentru depunerea proiectelor de către organizaţii este 27 ianuarie 2014, ora 13:00, la adresa fundatia.orange @ orange.com. După acest termen cererile de finanţare depuse vor intra în procesul de evaluare şi selecţie.

Mai multe detalii privind criteriile de participare, sunt disponibile in Ghidul Aplicantului şi Formularul de Aplicare:  www.fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.