33 de ferestre! Indrumar pentru descoperirea Bucurestiului!

1

Indrumar pentru descoperirea Bucureștiului.
33 de ferestre din zona Plantelor / Mântuleasa
/ Popa Soare!

Pe Plantelor sâmbăta la prânz miroase a mâncare. Mâncare bună. Da, chiar dacă sună cam demodat, miroase ca la mama acasă. La 20 ale lui februarie, în Bucureștiul interbelic, pe strada Plantelor ferestrele stau deschise așteaptând probabil oaspetele de primăvară. Doar un iz de primăvară, căci este încă iarnă afară!

33 de ferestre din zona Plantelor / Mântuleasa / Popa Soare
Îndrumarul pentru descoperirea Bucureștiului ne-a dus pașii către una din cele mai interesante zone din București. Zona Mântuleasa / Plantelor / Popa Soare. Această ediție a îndrumarului este mai săracă la cuvinte pentru că dorim să lăsăm mai mult spațiu imaginilor. Imaginilor cu și despre ferestrele din zona Plantelor / Mântuleasa.

PS: Citește și articolele Indrumar pentru descoperirea Bucureștiului. Biserica Anglicana-Dacia-Moșilor și  Indrumar pentru descoperirea Bucureștiului. Azi Chirigiu.

La bună vedere!
RomaniaPozitiva, februarie 2010

(Fotografiile aparțin lui Florin Ghindă, februarie 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Indrumar pentru descoperirea Bucurestiului!

Comentează