300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilități senzoriale. VEZI CUM POTI SA APLICI!

0

Fundația Orange lansează fondul de finanţare “Lumea prin culoare și sunet”

300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilități senzoriale

Continuând implicarea de peste 10 ani în comunitate a Orange România, Fundația Orange lansează fondul de finanţare „Lumea prin culoare şi sunet„. În valoare de 300.000 de euro, fondul urmează să contribuie la îmbunătățirea integrării sociale a persoanelor cu deficiențe senzoriale, acționând în domeniile: sănătate, educație și cultură.

Prin lansarea fondului de finanțare, Fundația Orange invită persoanele juridice românești înregistrate ca organizații neguvernamentale (asociații, fundații sau federații) –  instituții educaționale, instituții medicale, instituții culturale, să candideze în vederea derulării de programe în beneficiul persoanelor cu deficiențe de văz și/sau auz.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundația Orange România unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro.

Proiectele organizațiilor, care trebuie să se încadreze într-unul dintre cele trei domenii – sănătate, educație, cultură – sunt așteptate până pe 21 ianuarie 2013, ora 17:00, la adresa fundatia.orange@orange.com.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de participare, organizațiile sunt invitate să consulte Ghidul Aplicantului și Formularul de Aplicare disponibile la www.orange.ro/fundatia.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează