250 de biciclete inchiriate gratuit in Bucuresti

2

LATER EDIT: MARTIE 2011: Biciclete gratuite si in 2011 in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta! Programul ”I Love Velo” de bike-sharing gratuit

In weekend-ul acesta (10-11 aprilie 2010) se redeschide centrul de inchiriere de biciclete din Bucuresti! Anul acesta sunt 100 de biciclete in plus fata de 2009. In total 250 de biciclete gratuite care asteapta sa fie plimbate prin parcurile Herastrau si Kiseleff!

Publicam din nou cateva randuri despre proiectul „La Pedale” al Asociatiei Green Revolution.
Bicicleta  – doar cu buletinul!

Inchirierea unei biciclete verzi nu costa nimic si se face pe baza buletinului si a unui contract de dare in folosinta semnat la centrele “La Pedale”. Bucurestenii se pot plimba timp de maximum doua ore in perimetrul parcurilor de unde au inchiriat bicicleta.

“Unii interzic mersul pe bicicleta in parcuri, noi il incurajam. Proiectul este o premiera pentru Bucuresti si reprezinta un indemn la miscare, la un stil de viata sanatos. De aceea, invit locuitorii Sectorului 1 – copii si adulti, deopotriva – in parcurile noastre, unde, pe langa un ambient placut, pot sa faca miscare cu bicicletele puse la dispozitia lor gratuit de catre Primaria Sectorului 1″, a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

” Proiectul “La Pedale” este unul foarte ambitios pentru Asociatia Green Revolution, dar in aceeasi masura si pentru locuitorii capitalei. Este o proba de civilizatie pe care eu sper sa o trecem cu bine, este o dovada a faptului ca Bucurestiul poate evolua si se poate transforma intr-o capitala europeana”, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution care a avut initiativa proiectului “La Pedale”.
Citeste mai multe informatii despre biciclete gratuite in capitala:

(foto Florin Ghindă, 2009)

via velobello

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.