Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

21 de generaţii de lideri cu impact pozitiv în România! Oare se poate?

0

21 de generaţii de lideri se întâlnesc la Romania Youth Leadership Forum 2011!

AIESEC România celebrează 21 de ani de schimbare pozitivă în societate în cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din România ce va avea loc între 23 şi 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucureşti.

Cu o tradiţie de 21 ani, Romania Youth Leadership Forum, una dintre cele mai importante conferințe din rețeaua AIESEC Internațional, are rolul de a inspira, motiva și educa tineri studenți în spiritul proactiv, antreprenorial și de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Training-urile şi sesiunile acestei conferinţe se împart în mai multe evenimente:

  • Education Forum îi va aduce faţă în faţă pe cei peste 500 de participanţi cu reprezentanţi ai Parlamentului European, Tineret în Acţiune, Universitatea Romano-Americană, Junior Achievement Romania, CROS, Şcoala de Valori pentru un schimb de idei referitor la Eficienţa proceselor educaţionale din România.
  • National Competencies Buildings are ca obiectiv principal dezvoltarea de  competenţe celor peste 500 de participanţi prin workshopuri şi training-uri livrate de companiile invitate.
  • Inspire Leadership reprezintă momentul în care tinerii au ocazia să interacţioneze cu lideri din diferite domenii, pentru un schimb de idei referitor la conceptul de leadership şi de cum dezvoltarea unui stil propriu de leadership poate aduce succesul.

  • Youth 2 Business Forum oferă participanţilor oportunitatea de a interacţiona direct cu companiile invitate, lucrând pe anumite procese comune.
  • Magic 21 este evenimentul care celebrează 21 de ani de existenţă AIESEC România în cadrul căruia se vor reuni peste 200 de alumni din diferite generaţii şi companii partenere.
  • Awards Gala

Ediţia din acest an adună în perioada 23 – 27 noiembrie în București, peste 500 de tineri membri ai organizației AIESEC Romania din toate cele 15 centre universitare ale României (Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara).

Scopul conferinței este de a oferi participanților cadrul propice pentru a-și descoperi și dezvolta potențialul de leadership. În acest sens, pe parcursul celor 5 zile de activități, tinerii vor avea acces la workshop-uri pe diverse tematici din sfera leadership-ului şi antreprenoriatului, prezentate prin evenimentul Youth 2 Business Forum și totodată la discursuri motivaționale ale unor personalități pregnante, precum Octavian Belu, Jim Bagnola, Adela Jansen, Maria Gheorghiu, Tedy Necula, Lucinia Bal, Luminiţa Oprea. Printre companiile care susțin evenimentul, amintim BRD – Groupe Société Générale, Accenture, Hilti, Trilulilu, Grup 7.

AIESEC este organizaţia internaţională prezentă în peste 110 tari si teritorii la nivel global. În România, AIESEC (www.aiesec.ro) este prezentă în 15 oraşe, 40 de universităţi, are peste 300 de parteneri în oraşele menţionate mai sus şi a dezvoltat peste 60 de proiecte. De la începutul anului 2011 AIESEC România a oferit 567 experienţe internaţionale pentru tinerii români şi străini şi peste 945 de poziţii de leadership celor 1200 de membri ai organizaţiei.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.