21 de generaţii de lideri cu impact pozitiv în România! Oare se poate?

0

21 de generaţii de lideri se întâlnesc la Romania Youth Leadership Forum 2011!

AIESEC România celebrează 21 de ani de schimbare pozitivă în societate în cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din România ce va avea loc între 23 şi 27 noiembrie la Rin Grand Hotel Bucureşti.

Cu o tradiţie de 21 ani, Romania Youth Leadership Forum, una dintre cele mai importante conferințe din rețeaua AIESEC Internațional, are rolul de a inspira, motiva și educa tineri studenți în spiritul proactiv, antreprenorial și de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Training-urile şi sesiunile acestei conferinţe se împart în mai multe evenimente:

  • Education Forum îi va aduce faţă în faţă pe cei peste 500 de participanţi cu reprezentanţi ai Parlamentului European, Tineret în Acţiune, Universitatea Romano-Americană, Junior Achievement Romania, CROS, Şcoala de Valori pentru un schimb de idei referitor la Eficienţa proceselor educaţionale din România.
  • National Competencies Buildings are ca obiectiv principal dezvoltarea de  competenţe celor peste 500 de participanţi prin workshopuri şi training-uri livrate de companiile invitate.
  • Inspire Leadership reprezintă momentul în care tinerii au ocazia să interacţioneze cu lideri din diferite domenii, pentru un schimb de idei referitor la conceptul de leadership şi de cum dezvoltarea unui stil propriu de leadership poate aduce succesul.

  • Youth 2 Business Forum oferă participanţilor oportunitatea de a interacţiona direct cu companiile invitate, lucrând pe anumite procese comune.
  • Magic 21 este evenimentul care celebrează 21 de ani de existenţă AIESEC România în cadrul căruia se vor reuni peste 200 de alumni din diferite generaţii şi companii partenere.
  • Awards Gala

Ediţia din acest an adună în perioada 23 – 27 noiembrie în București, peste 500 de tineri membri ai organizației AIESEC Romania din toate cele 15 centre universitare ale României (Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara).

Scopul conferinței este de a oferi participanților cadrul propice pentru a-și descoperi și dezvolta potențialul de leadership. În acest sens, pe parcursul celor 5 zile de activități, tinerii vor avea acces la workshop-uri pe diverse tematici din sfera leadership-ului şi antreprenoriatului, prezentate prin evenimentul Youth 2 Business Forum și totodată la discursuri motivaționale ale unor personalități pregnante, precum Octavian Belu, Jim Bagnola, Adela Jansen, Maria Gheorghiu, Tedy Necula, Lucinia Bal, Luminiţa Oprea. Printre companiile care susțin evenimentul, amintim BRD – Groupe Société Générale, Accenture, Hilti, Trilulilu, Grup 7.

AIESEC este organizaţia internaţională prezentă în peste 110 tari si teritorii la nivel global. În România, AIESEC (www.aiesec.ro) este prezentă în 15 oraşe, 40 de universităţi, are peste 300 de parteneri în oraşele menţionate mai sus şi a dezvoltat peste 60 de proiecte. De la începutul anului 2011 AIESEC România a oferit 567 experienţe internaţionale pentru tinerii români şi străini şi peste 945 de poziţii de leadership celor 1200 de membri ai organizaţiei.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează