Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20 de generatii de lideri se intalnesc la cea mai mare conferinta de leadership din Romania!

0

20 de generatii de lideri se intalnesc la Romania Youth Leadership Forum 2010!

AIESEC România celebreazã 20 de ani de schimbare pozitivã în societate în cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din România ce va avea loc între 25 şi 28 noiembrie la Rin Grand Hotel în Bucureşti.
Cu o tradiţie de peste 18 ani, Romania Youth Leadership Forum, una dintre cele mai importante conferinţe din reţeaua AIESEC Internaţional, are rolul de a inspira, motiva şi educa tineri studenţi în spiritul proactiv, antreprenorial şi de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Trainingurile si sesiunile acestei conferinte se împart în mai multe evenimente:

  • Inspire Leadership este momentul în care punem liderii de azi şi liderii de mâine au discuþii tematice de interes comun
  • Youth 2 Business Forum reprezintã interacþiunea dintre mediul corporate din România şi tinerii participanþi la conferinţã
  • AIESEC 20 este evenimentul care celebreazã 20 de ani de existenţã AIESEC Romania
  • Gala de premiere sau Awards Gala va  avea loc sâmbãtã, 27 noiembrie 2010

Ediţia din acest an adunã în perioada 25 – 28 noiembrie în Bucureşti, peste 400 de tineri membri ai organizaţiei AIESEC din toate cele 15 centre universitare ale României (Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara).

Scopul conferinţei este de a oferi participanţilor cadrul propice pentru a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul de leadership. În acest sens, pe parcursul celor 4 zile de activitãţi, tinerii vor avea acces la workshop-uri pe diverse tematici din sfera leadership-ului şi antreprenoriatului, prezentate prin evenimentul Youth 2 Business Forum şi totodatã la discursuri motivaţionale ale unor personalitãţi pregnante din mediul social, precum Tudor Giurgiu, Alex Gavan, Cosmin Alexandru, Leslie Hawke, Ana Maria Hincu si Liana Buzea (Let’s Do It Romania).

Romania Youth Leadership Forum are şi un important rol de networking deoarece pune în legaturã membrii, alumni AIESEC România şi reprezentanţii companiilor partenere îndeosebi prin evenimentele AIESEC 20 şi Gala de Premiere, din 27 noiembrie.

Pe lângã cei 400 de tineri cu potenţial adunaţi în cadrul Romania Youth Leadership Forum, cu ocazia aniversãrii a 20 de ani de existenţã a organizaţiei AIESEC România, conferinţa va gãzdui remarcabilul eveniment de celebrare AIESEC 20, care va strânge în aceeaşi încapere 150 de alumni din generaţii diferite, parteneri AIESEC (companii, ONG-uri, organizații guvernamentale), reprezentanţi ai altor organizaţii de tineret, precum şi mentorii organizaţiei noastre.

AIESEC este organizaţia internaţionalã prezentã în peste 100 de tari si teritorii la nivel global. În România, AIESEC ( www.aiesec.ro ) este prezentã în 15 oraşe, 40 de universitãţi, are peste 300 de parteneri în oraşele menţionate mai sus şi a dezvoltat peste 60 de proiecte. De la începutul anului 2010  AIESEC România a oferit 400 de experienþe internaþionale pentru tinerii români şi strãini şi peste 500 de poziţii de leadership celor 1.000 de membri ai organizaţiei.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.