20 000 de euro pentru un antreprenor care propune un proiect inovator in online! Ai idei?

0

Sună bine, da? Ai o idee de afaceri în care crezi? Faci parte dintr-un start-up sau grup de antreprenori cu idei îndrăzneţe?

Pentalabbs & Pentalog oferă 20.000 de euro unui antreprenor care propune un proiect inovator în domeniul web şi/sau mobile. Proiectele acceptate trebuie să vină din sfera afacerilor online.

Povesteşte-le despre proiectul tău aici. Completează formularul până pe 15 Mai 2012 şi arată-le de ce ar merita 20.000 de euro în cadrul unui program de incubare complet.

Ce înseamnă un program de incubare complet și alte informații importante găsești pe pentalabbs.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează