Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 noiembrie 2013, Dă-ți demisia cu incubator107. VEZI PROGRAMUL!

3

2 noiembrie 2013, Dă-ți demisia cu incubator107 sau măcar întreabă-te dacă ești unde ar trebui să fii. Noi o să fim la The HUB, de la 16.00, unde traineri, psihologi și mentori îți oferă de-ale minții. Tu adu-ne de-ale gurii și 30 lei ca să susții organizarea complotului demisionar.

Dacă nu ai auzit de Dragoș Rouă, Mihail Mușat, Dragoș Nicolaescu, Diana Ghindă (poate o știi de Catană) sau Cristina Eremia, e semn clar că trebuie să-i cunoști. Ei, alături de mulți alții te inspiră și te încurajează să-ți găsești vocația și să o urmezi, învățând cum să câștigi din pasiunea ta.

Programul vocațional Dă-ți demisia începe în 2 noiembrie și se continuă până pe 6 decembrie, așa că vino la evenimentul de lansare ca să te lămurești și să te înscrii la atelierele care ți se potrivesc: despre start-up-uri, 1-minute pitching, branding personal, despre locul de muncă, life coaching, consiliere profesională, despre leadership și un pic de creativitate. Aducem energie și convingere demisionară printr-o coregrafie de grup cu super-eroi și un concert cu Adrian Naidin.

Și când te decizi să nu vii, întreabă-te ce vei gândi despre asta peste 5 ani.

WEB afis da-ti demisia

 

WEB desfasurator-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

3 comentarii

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.