18 septembrie o zi dedicată alergării în Oradea!

0

Asociaţia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor pune în mişcare oraşul Oradea şi promovează stilul de viaţă sănătos prin sport şi alergare.

O zi în care iubitorii sportului şi nu numai sunt aşteptaţi din ţară şi din străinătate să participe la cursele de semimaraton, ştafetă semimaraton, ştafeta firmelor, cursa populară şi cursa copiilor.

Evenimentul doreşte printre altele să crească şi responsabilitatea socială, astfel fiecare participant la cursa populară (4,25 km) va putea să îşi aleagă un ONG în numele căruia doreşte să alerge, iar jumătatea din taxa de participare, respectiv 10 lei, va fi donată organizaţiei alese.

Anul acesta sunt susţinute 4 proiecte:

1. Asocitia Down Oradea Romania cu proiectul: ”Concursuri sportive Special Olympics”.

2. Asociaţia S.O.S Autism Bihor cu proiectul: “Împreună pentru persoanele cu autism”.

3. Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie cu proiectul: “Vrem să fim sănătoşi!”

4. Asociaţia Caritas Eparhial Oradea: “Şansă la viaţă sănătoasă!”

Înscrierile se fac pe www.oradeacityrunningday.ro completând formularul de înregistrare sau la Oradea Plaza până în 16 septembrie în zilele miercuri, joi orele10-13 şi vineri orele 10-13, 17-19.

În 17 septembrie la Race-center (restaurantul Bihoreana) între orele 14.00-20.00, în ziua concursului între 7.30-9.00 dimineaţa.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează