Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

18 ani in Timisoara + leadership si implicare

0

18 ani de AIESEC Timisoara

AIESEC Timisoara sarbatoreste anul acesta 18 ani de activitatea, 18 ani de oportunitati oferite tinerilor timisoreni. Cu aceasta ocazie AIESEC  aduce în atenţia studenţilor conceptul de leadership si multiculturalitate. Trei personalităţi de succes din mediul business timisorean au acceptat să le împărtăşească studenţilor perspectiva lor asupra leadershipului

Evenimentul „Leadership Talks” va avea loc marti, 29.03.2011, intre orele 16:00-18:30, in sala Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara.

Florentin Banu, antreprenor de succes, Razvan Ogircin, Managing Partner AIMS Human Capital Timisoara si Adela Cristea, fondatorul Ascent Group vor impartasi propriile povesti de succes si vor vorbi despre importanta leadership-ului in contextul actual.

In data de 30 martie, respectiv 31 martie incepand cu ora 10:00, va avea loc la cafeneaua Universitatii de Vest si in holul Facultatii de Electrotehnica a Universitatii Politehnice din Timisoara evenimentul “ Speed exchanging”  .

Studentii vor avea ocazia sa cunoasca tineri timisoreni care au fost plecati in tari precum Malaezia, Cipru, India  prin Global Internship Program. Astfel, ei vor afla mai multe despre cultura altor tari, despre experienta lor intr-o tara straina si vor avea mai multe informatii  despre  Global Internship Program, care ofera oportunitatea tinerilor de a de a beneficia de un stagiu de practică plătit, pe domeniul lor de activitate, într-un cadru internaţional.

Începând din data de 22 martie 2011 studenţii timişoreni sunt invitaţi să se înscrie în Global Internship Program, desfăşurat de AIESEC Timişoara.. Formularele de aplicare pot fi completate pe www.aiesectm.ro până la data de 3 aprilie 2011.

AIESEC este cea mai mare organizaţie internaţională de studenţi, prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii, cu peste 32.000 de membrii şi 60 de ani de experienţă .In România, AIESEC este prezenta in 15 orase, 40 de universitati, are peste 300 de parteneri in aceste orase si a dezvoltat peste 60 de proiecte.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.