150 de biciclete gratuite pentru clujeni!

0

150 de biciclete sunt puse la dispoziţie de primaria Cluj la centrul care va fi deschis la Sala Sporturilor!  Acesea pot fi împrumutate pe bază de buletin, în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10-22.
„Clujenii care vor să facă mişcare pe două roţi, dar nu au o bicicletă, pot împrumuta una, gratuit, de la un centru de profil. Acesta va fi amplasat lângă Sala Sporturilor. Proiectul de ecologie urbană „I love Velo” pune la dispoziţia clujenilor, în mod gratuit, 150 de biciclete, din iulie până în octombrie. Bicicletele pot fi împrumutate pe baza de buletin, în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10-22.”
Articolul complet este pe adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează