Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

13 ani de cursuri deștepte se sărbătoresc cu 13% reducere la Fundația Calea Victoriei

0

Sărbătorește cu noi 13 ani de cursuri marca Fundația Calea Victoriei! De treisprezece ani, îți pregătim cu drag alternative inteligente pentru timpul liber.

La Fundația Calea Victoriei ți-ai făcut prieteni noi, ai prins curaj să începi proiectul la care visai de mult, ai descoperit un hobby nou sau poate chiar ți-ai cunoscut jumătatea. Ai venit la cursuri pentru că instinctul tău de explorator găsește mereu noutăți atrăgătoare în programul nostru: magie populară românească, secretele minții umane, educație vizuală, cum aleg un vin bun, poveștile pădurii sau cultură japoneză.

evenimente online

Îți mulțumim! Și din 8 până pe 15 iulie, te premiem cu 13% reducere la cursurile de luna aceasta. Plata o poți face simplu, online, direct de pe pagina cursului pe care-l vrei.

Suntem în continuare în online, așa că poți urmări cursul pe care-l vrei chiar dacă ești la mare, pe plajă. Important e să ai o conexiune la internet ok.

Ia spune, ce ți-ar plăcea să experimentezi în următoarele săptămâni?

13-19 iulie:

20-26 iulie:

27 iulie – 2 august:

 

Dacă nu te poți hotărî și vrei să ne sfătuim, dă-ne un telefon sau un mail pe contact@victoriei.ro.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă achitate în perioada 8-15 iulie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.