12Connection pe 12 Martie cu Dumitru Prunariu

1

Pe 12 Martie, in cadrul evenimentelor educationale 12Connections, avem placerea de a ne intalni cu Dumitru Prunariu. In Mai 1981, impreuna cu cosmonautul rus Leonid Popov, a plecat intr-o misiune de 8 zile in spatiul cosmic devenind la 32 de ani, primul roman care a parasit spatiul terestru. Din 2008 este membru al Academiei Internationale de Astronautica ce are ca scop extinderea frontierelor din spatiu.

Dumitru-Prunariu-Romani-Frumosi-Matei-Buta-2
Pe scurt, avem ocazia sa cunoastem si sa stam de vorba cu un om curios, intreprinzator, care uitandu-se in sus la cer in loc de limite a vazut oportunitati si provocari.

Seria evenimentelor lunare 12Connections creeaza un spatiu prietenos de intalnire live intre oameni exceptionali, sportivi si exploartori, si cei curiosi de povestea perfomantelor lor extraordinare ca inspiratie pentru propria viata. Conferintele vor avea loc in fiecare luna a anului, iar primele editii i-a avut invitati pe Cristian Lascu – redactor sef al National Geographic, pe cea mai buna spadasina a lumii Ana Maria Branza si ultramaratonistii Paul Dicu si AndreiRosu.

Evenimentele sunt deschise publcului larg si au loc la Impact Hub Bucharest, langa Piata Unirii din Bucuresti, cu o taxa generala de participare de 50 RON si sunt gratuite pentru elevi, studenti si membrii Hub cu conditia inscrierii prealabile pe site-ul oficial www.12connections.com.

 

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Un comentariu

  1. avatar
    ION VIOLETA MIHAELA on

    Doresc sa ma inscriu la evenimentul: 12Connection de pe 12 Martie cu Dumitru Prunariu. Mentionez ca sunt studenta anul II.

    Multumesc!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.