Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

12 motive pentru care alegem Romania!

3

10. Pentru ca tara e cam praf. Dar avem ceva sanse sa o facem beton. De Bine.

09. Pentru ca avem oameni de toate soiurile. Si rai si Buni. Mai multi buni. La suflet.

08. Pentru ca avem munte si mare. Ambele mai mult in Croatia sau Bulgaria.

07. Pentru ca romanul are intotdeauna ceva de facut. De furat, stricat sau reparat.

06. Pentru ca exista Sibiu. Sau Timisoara. Sau Cluj. Sau Bucuresti. Sau ce vrei tu.

05. Pentru ca fiecare dintre noi are un loc natal aici. Frumos sau urat e tot “acasa”.

04. Pentru ca Phoenix canta “mainly” in romana. Iar Suie Paparude sunt tot romani.

03. Pentru ca exista LumeBuna de 3 ani + 4500 de articole pozitive.

02. Pentru ca noi (RomaniaPozitiva) nu am mai exista daca Romania ar fi perfecta.

01. Pentru ca asa vrem si asa avem chef. Sic!

Aceste randuri au fost scrise cu ocazia campaniei “Ziua 1095”, campanie aniversara LumeBuna.ro (Stiri cu impact pozitiv din si despre Romania) initiata de Mihail Musat, fondatorul proiectului, cu ocazia a trei ani de activitate.

PS: Sunt doar 10 motive, de fapt, dar arata mai bine scris “12 motive”. In plus – sunt o forma de pamflet.

RomaniaPozitiva, februarie 2011

———————————————————————————————————————————————–

Draga LumeBuna,

Ne bucuram sa te cunoastem ! Ne bucuram sa-ti fim alaturi si sa numaram impreuna cele 1095 de zile petrecute cu oameni buni. Ne este bine sa stim ca existati.

La multi ani LumeBuna! Sa ai parte de Oameni Buni si vesti de Bine si in viitor!

Sa te bucuri de multe zambete si sa ai parte de multe multumiri!

Cu drag,

RomaniaPozitiva


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. avatar
    -tineret roman on

    Dorim ca anunturile,ceclamele ,firmele sa fie scrise in limba romana asa cum exizta in celelalte tari..

  2. avatar

    Eu as alege Romania, pentru ca sunt roman in Romania….si din anumite puncte de vedere e mai ca in alte parti

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.