Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1000 $ premiu pentru cea mai bună idee de a transforma lumea întru-un loc mai bun / www.worldofbetters.com

0

Românii au prilejul să îi ajute pe ceilalţi dacă gândul lor bun convinge un juriu internaţional

Românilor li se oferă şansa să câştige şi să folosească 1.000 de dolari pentru a face din lume un loc mai bun, dacă îşi înscriu gândurile bune în concursul internaţional Western Union World of Betters.

Concursul pleacă de la ideea că lumea poate deveni un loc mai bun chiar şi cu un mic gest pe care fiecare dintre noi îl face pentru binele celuilalt, fie el un apropiat, o persoană dragă sau un simplu necunoscut.

Pentru a-şi înscrie gândul de bine în competiţie, participanţii trebuie să intre pe site-ul www.worldofbetters.com şi să descrie în maximum 100 de cuvinte cum ar folosi 1.000 de dolari pentru a transforma lumea întru-un loc mai bun. Apoi, participanţii vor trebui să-şi promoveze gândul bun invitându-şi prietenii şi apropiaţii să voteze pe website. Cele mai votate 500 de înscrieri vor fi analizate de un juriu internaţional care va selecta cele mai bune 100 de idei World of Betters. Câştigătorii vor primi echivalentul a 1.000 de dolari în numerar pentru a-şi transforma gândurile bune în realitate. Participanţii la concurs vor trebui să-şi înscrie gândurile bune până cel târziu pe 15 decembrie 2011, ora 11:59:59 p.m. GMT.

Concursul World of Betters a fost lansat de Western Union pentru a pune în evidenţă numeroasele modalităţi prin care viaţa fiecărui individ se poate îmbunătăţi cu un gest, în aparenţă mărunt. În primele zile de la lansarea competiţiei, pe www.worldofbetters.com au fost înscrise peste 1.000 de gânduri bune din întreaga lume.

————————–

Despre Western Union

The Western Union Company (NYSE: WU) este compania lider globală pe piaţa serviciilor de plăţi. Împreună cu organizaţiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil şi Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clienţilor săi modalităţi rapide, fiabile şi uşoare de a trimite sau primi bani în locaţii din întreaga lume, de a realiza plăţi şi de a achiziţiona ordine de plată. Serviciile Western Union, Vigo şi Orlandi Valuta sunt accesibile printr-o reţea comună de aproximativ 485.000 de locaţii ale agenţilor, care acoperă 200 de ţări şi teritorii. În 2010, The Western Union Company a efectuat 214 milioane de tranzacţii consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 76 de miliarde de dolari între consumatori şi a efectuat 405 milioane de plăţi comerciale. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.westernunion.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.