100.000 de euro in programul de granturi Raiffeisen Comunitati 2012. Afla DETALII!

1

Start pentru programul de granturi Raiffeisen Comunitati 2012

Sursa: Raiffeisen Comunitati (2 iulie 2012, Program de granturi)

 

Luni, 2 iulie 2012, s-a lansat editia a doua a programului de granturi Raiffeisen Comunitati, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii.

Scopul principal al acestei initiative este sa sprijine financiar sau prin implicare directa (voluntariat, consultanta), ONG-urile, scolile si spitalele care au proiecte bune si de interes pentru comunitatile locale. Castigatorii vor fi desemnati printr-un proces de votare online.

La fel ca si anul trecut, Programul de granturi Raiffeisen Comunitati foloseste exclusiv acest blog.

Click AICI pentru a accesa programul de granturi!

Prima etapa a competitiei incepe astazi, 2 iulie, si va dura pana pe 20 iulie si consta in depunerea scrisorilor de intentie ale tuturor organizatiilor care doresc sa dezvolte un program de responsabilitate sociala, fie ca sunt organizatii non-guvernamentale, spitale sau scoli. Modelul scrisorii de intentie si instructiunile de incarcare online pot fi gasite in sectiunea Program de granturi(pentru a accesa sectiunea Program de granturi, trebuie sa te loghezi cu un cont pe Raiffeisen Comunitati. Daca nu ai cont, iti poti face aici). Scrisorile de intentie vor fi selectate de catre voluntari ai Raiffeisen Bank, pe baza criteriilor mentionate in regulamentul de desfasurare a concursului.

A doua etapa, desfasurata intre 23 iulie – 3 august, va consta in detalierea proiectelor ramase in competitie, in urma selectiei scrisorilor de intentie. Proiectele inscrise in competitie vor fi afisate pe site in sectiunea Program de granturi, iar sustinatorii lor vor fi invitati sa le voteze intre 27 august si 14 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati exclusiv pe baza numarului de voturi obtinut si vor fi anuntati miercuri, 19 septembrie 2012.

Vezi AICI regulamentul programului de granturi din acest an!

Finantarea pe care o ofera Raiffeisen Bank este de maxim 5.000 euro pentru un proiect, iar in total suma alocata este de 100.000 de euro. Ca si anul trecut, la editia pilot a programului de granturi, domeniile eligibile pentru aceste proiecte sunt:

  • educatie – financiara, antreprenoriala sau civica (formala);
  • servicii sociale – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate;
  • sport – de masa, ca stil de viata  sanatos;
  • sanatate;
  • protectia mediului – ecologie urbana .

Proiectele castigatoare trebuie sa inceapa in perioada octombrie-decembrie 2012.

Comunitatea Raiffeisen pune mare pret pe implicare si ii primeste cu incredere pe toti cei care isi doresc sa dezvolte proiecte cu impact in comunitate pe termen lung, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii pe plan national

Pentru a vizualiza proiectele din sesiunile anterioare, consultaţi Arhiva proiecte.

Le dorim succes tuturor participantilor!

Vezi AICI regulamentul programului de granturi din acest an!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Program de finantare Raiffeisen Comunitati |

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.