10.000 la numar! 10 000 de cetateni!

1

10.000 de cetateni in Tara lui Andrei!

Ţara lui Andrei a ajuns la un număr de 10.000 de cetăţeni activi! Felicitari initiatorilor proiectului! RomaniaPozitiva saluta cei 10 000 de locuitori! Pe rand, pe fiecare (ne va lua ceva timp …).

„Echipa CSR Petrom va multumeste pentru ca sustineti Tara lui Andrei si pentru ca promovati atudinea eco-civica. Acest numar impresionant de cetateni care s-au alaturat Tarii lui Andrei in numai 5 luni, ne dovedeste ca exista dorinta de schimbare si de implicare pe care o aveti.

Cetatenii Tarii lui Andrei formeaza deja o comunitate in care fiecare isi poate aduce contributia la schimbarea societatii din care facem parte. Cei 10.000 de oameni au reusit sa planteze pana acum peste 10.800 de copaci virtuali, care vor prinde radacini la prima Plantare din Tara lui Andrei, pe 10 aprilie.”

www.taraluiandrei.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.