Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

YOUVolunteer丨Importanța voluntariatului pentru studenți

0

În această toamnă, ASER revine cu cea de-a doua ediție a evenimentului YOUVolunteer. Pe 27 septembrie află importanța voluntariatului pentru viitoarea ta carieră. Alături de specialiști în recrutare din mari companii vei înțelege care sunt beneficiile activităților extracurriculare pentru studenți și cum viitorul tău angajator te va alege pe acest criteriu. 

Opening speech: Mulți studenți din ziua de astăzi nu cunosc avantajele voluntariatului, atât în viața lor profesională, cât și în cea personală.  Evenimentul va fi deschis de un specialist în Resurse Umane care va explica importanța voluntariatului în procesele de recrutare din marile companii. 

Discussion sessions: YOUVolunteer aduce în atenția studenților importanța activităților extracurriculare. Chiar dacă majoritatea oamenilor nu cunosc adevăratele avantaje pe care voluntariatul le are în viitorul profesional al studentului, acestea au scopul de a ajuta  în momentul primei angajări.

De asemenea, mulți tineri nu cunosc diferențele dintre voluntariat și un internship în domeniu. Astfel, speakerii YOUVolunteer vor oferi detalii despre care dintre acestea aduc un plus în CV în cadrul celor două sesiunii de discuții. 

Ce mai aștepți? Înscrie-te până pe 25 septembrie și află cum voluntariatul te poate ajuta în viitoarea ta carieră. Fii cu ochii pe paginile de Instagram și Facebook  ASER pentru mai multe oportunități pregătite pentru tine!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.