WEBINAR GRATUIT @ 6 OCTOMBRIE 2022: Dublează-ți vânzările pe social media în doar 3 luni

0

Există oare o METODĂ prin care să te folosești de rețelele sociale pentru a obține o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Vrei să descoperi cel puțin 3 secrete prin care să-ți aduci business-ul în fața a mii de potențiali clienți și să-ți dublezi vânzările, folosindu-te de social media?

Îți voi oferi informațiile necesare despre algoritmul platformelor pentru a obține o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor într-un mod simplu și inteligent, fără bătăi de cap și fără timp pierdut.

Nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte sau mai știu eu ce alte prostii, ci te voi învăța cum să folosești procesul dezvoltat și folosit de noi în agenția Marketing Deck ca să creștem paginile, reach-ul organic și vânzările celor peste 200 de clienți cu care am lucrat până acum.

Procesul poate fi replicat pe orice tip de business.

WEBINARUL O SĂ AIBĂ LOC PE 6 OCTOMBRIE, LA ORA 20:00

Detalii și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.